Time: 0.0014 Seconds\n

MIRA ORMALA: DREAMING -LEVYNJULKAISUKONSERTTI

Musiikkiteatteri Kapsäkki

MIRA ORMALA: DREAMING -LEVYNJULKAISUKONSERTTI
Kohteen nimi: MIRA ORMALA: DREAMING -LEVYNJULKAISUKONSERTTI
Osoite: Hämeentie 68, 00550 Helsinki
Tapahtuma-aika:
13.12.2022 - 13.12.2022

Katso kartta isompana

Esittely:

Mira Ormala:
Dreaming -levynjulkaisukonsertti
ti 13.12. klo 19

Musikaaliartisti ja klassinen crossover laulaja Mira Ormala kutsuu teidät konserttiin, joka juhlistaa hänen Dreamimg-sooloalbuminsa julkistamista. Mira yhdessä Nina Tapion, Jukka Nylundin ja James Meunierin kanssa, jotka vierailevat konsertissa, tarjoavat illan täynnä musikaaliklassikkoja, uusia crossover-suosikkien sovituksia, sekä myös joitakin alkuperäiskappaleita.

Mira on esiintynyt yhdessä Elton Johnin kanssa Lontoon Royal Albert Hallissa ja Christine Daaéna sekä West Endissä että kansainvälisesti, ja kiertänyt maailmaa crossover sopraanona. Arvostelut ovat kiittäneet hänen yleisöesiintymisiään sekä hänen kotimaassaan Britanniassa että kansainvälisesti:

"Mira Ormala syöksyy vaivatta hyvin korkeisiin nuotteihin…” (”Mira Ormala powers into some serious high notes...") (WhatsOnStage)

"Mira Ormala ilmaisee erinomaisesti Christinen herttaista naiiviutta. Uskoin hänen tulkintaansa, ja hän laulaa todella kauniisti hyvin korkealla sopraanoäänellään” (”Mira Omala expresses the sweet naivety of Christine exquisitely. I believed in her portrayal, and she truly sings beautifully in her very high soprano voice." (Broadway World)

Ensimmäisessä soolokonsertissaan Mira yhdistää rakkautensa eri musiikkilajeihin ja saattaa ne yhteen nykyaikaisella klassisella crossover tyylillä ja teatterin ilmaisukeinoin.

Esiintyjät:
Mira Ormala, laulu
Nina Tapio, laulu
Jukka Nylund, laulu
James Meunier, laulu
Marko Hilpo, piano

Kesto: n. 2 h (sis. väliajan)

Muokattu: 13.12.2022