Time: 0.0041 Seconds\n

Hostel Suomenlinna

Suomenlinna

Hostel Suomenlinna
Kohteen nimi: Hostel Suomenlinna
Osoite: Suomenlinna C9, 00190 Helsinki
Puhelinnro: +358 9 684 7471
WWW:: https://www.hostelhelsinki.fi/fi
Lisätieto:
Hostel Suomenlinna sijaitsee aivan päälaiturin ja vaalaenpunaisen Rantakasarmin lähistöllä Suomenlinnan Iso Mustasaaressa. Majoituksen varaaminen kätevästi Hostel Suomenlinnan kotisivujen kautta (linkki yllä). Sähköposti: hostel@suokki.fi
Aukioloajat: Vastaanoton aukioloajat: ma-la 8-15.30, su ja arkipyhät 8-14

Katso kartta isompana

Esittely:

IDYLLISTÄ MAJOITUSTA JA MINILOMAN KOHDE HELSINGIN EDUSTALLA YMPÄRI VUODEN

Hostel Suomenlinna sijaitsee saaristoluonnon helmassa, Unescon maailmanperintökohteessa vartin lauttamatkan päässä kaupungin hulinasta.

Suomenlinna on historiallinen merilinnoitus, jossa tapahtuu ympäri vuoden. Merilinnoitus on yksi Suomen tärkeimmistä nähtävyyksistä ja toisaalta yli 800 asukkaan koti, Helsingin kaupunginosa sekä suosittu retkikohde lähialueen asukkaille.

Suomenlinnassa on useita ravintoloita, museoita ja muita palveluita avoinna ympäri vuoden. Lauttoja kulkee varhaisesta aamusta aamuyöhön säännöllisin väliajoin.

Hostellin tilat ovat siistit ja viihtyisät ja sopivat niin uusia tuttavuuksia etsiville reppumatkailijoille kuin perheille, pariskunnille ja ystävyksillekin. Voit valita yksityishuoneen tai petipaikan yhteismajoitushuoneesta eli dormista.

Kaikki huoneet ja sängyt ovat siistejä ja mukavia. Yhteisistä tiloista löytyy lautapelejä ja kirjoja sekä ulkopelivälineitä. Pienemmät vieraat on huomioitu leluilla, syöttötuolilla sekä potalla. Pedattu vauvan matkasänky järjestyy veloituksetta.

Hostel Suomenlinnassa on 39 petipaikkaa ja 8 huonetta kahdessa kerroksessa, kaksi oleskelutilaa ja kevyeen ruoanvalmistukseen tarkoitettu asiakaskeittiö. Kaikille asiakkaille on tarjolla ilmainen langaton nettiyhteys, asiakastietokone, TV sekä kahvia ja teetä. Buffetaamiaisen voi tilata etukäteen.

Hostel Suomenlinna palvelee niin ryhmiä, leirikouluja kuin yksittäisiä matkustajia ja lomailijoita. Hostel Suomenlinnan toiminnasta vastaa Suomen leirikouluyhdistys. Hostelli on auki ympäri vuoden.

Tervetuloa minilomalle saaristoon Helsingissä!

Kuvat: Hostel Suomenlinna

Muokattu: 05.01.2024