Time: 0.0016 Seconds\n

ORIGINAL ENIGMA VOICES

Kulttuuritalo

ORIGINAL ENIGMA VOICES
Kohteen nimi: ORIGINAL ENIGMA VOICES
Osoite: Sturenkatu 4, 00510 Helsinki
Tapahtuma-aika:
18.11.2022 - 18.11.2022

Katso kartta isompana

Esittely:

Muistatko 1990-luvulla huippusuosioon nousseen salaperäisen Enigman? Syksyllä Enigman alkuperäiset jäsenet esiintyvät ensimmäistä kertaa livenä Suomessa.

Kolme Grammy-ehdokkuutta, 120 miljoonaa myytyä levyä ja yli 100 kulta- ja platinalevyä. Jättimenestyksestä huolimatta Enigma ei koskaan lähtenyt kiertueelle. Fanit saivat vain unelmoida studioyhtyeen keikoista.

Nyt odotus palkitaan! Marraskuussa Enigman alkuperäiset jäsenet konsertoivat ensimmäistä kertaa Suomessa osana kiihkeästi odotettua Euroopan-kiertuetta. Enigman hittikappaleista tutut äänet Andru Donalds, Angel X ja Fox Lima antavat vihdoin Enigmalle kasvot esiintyessään yhdessä Original Enigma Voices -shown kanssa.

Jousiorkesterin ja livebändin säestämässä konsertissa kuullaan reilu parikymmentä kappaletta eri albumeilta, mukaan lukien Enigman tunnetuimmat hitit, kuten Sadeness, Return to Innocence ja Gravity of Love. Ikonisista kappaleista kuullaan myös uusia yllättäviä versioita.

Saksalaisen tuottajan Michael Cretun 1980-luvulla perustama Enigma on lumonnut miljoonia ihmisiä soundeilla, joita ei voi verrata mihinkään muuhun musiikkiin. Ainutlaatuinen tapa yhdistellä klassista ja modernia musiikkia on inspiroinut vuosien varrella myös monia muita artisteja.

Musiikkigenrejen yhteispeli, gregoriaaniset laulut, etniset melodiat, kirkonkellot ja urut luovat omanlaisensa tunnelman, joka vie muutamaksi tunniksi toiseen todellisuuteen.

Nyt jos koskaan, tämä on koettava!


Original Enigma Voices Helsingin Kulttuuritalolla

Pe 18.11.2022 klo 19.00
Esityksen kesto n. 100 min, ei väliaikaa.

Muokattu: 16.08.2022