Time: 0.0026 Seconds\n

Keravan Muovi ja Lelu

Jaakkola

Keravan Muovi ja Lelu
Kohteen nimi: Keravan Muovi ja Lelu
Osoite: Santaniitynkatu 14, 04250 Kerava
Puhelinnro: 09 2423 285
WWW:: https://www.muovijalelu.fi/
Lisätieto:
Myymälämme ja varastomme sijaitsee Keravalla hyvien kulkuyhteyksien varrella – vain kilometri moottoritieltä ja kävelymatkan päässä asemalta. Löydät meiltä valtavan valikoiman erilaisia leluja, pelejä ja laadukkaita muovituotteita lukuisiin käyttötarkoituksiin.


Aukioloajat: Myymälä avoinna arkisin 9-19, lauantaisin 10-15, verkkokauppa 24/7


Katso kartta isompana

Esittely:

Täyden palvelun lelukauppa Keravalla. Laajasta ja monipuolisesta tuotevalikoimasta löydät laadukkaat ja hauskat lelut, pelit ja naamiaistarvikkeet kaikenikäisille.

Lelujen lisäksi valikoimaan kuuluvat pöytäliinat ja vahakankaat, vaahtomuovit (myös päällystettynä mittojen mukaan), säilytyslaatikot, kontaktimuovit, lastentarvikkeet sekä taloustavarat, kuten keittiö-, puhdistus- ja kiinnitystarvikkeet.

Keravan Muovi ja Lelu on perustettu syyskuussa 1968 Keravan kauppalaan. Nykyinen 1000 m2 myymälä varastotiloineen sijaitsee Keravan Jaakkolassa, kävelymatkan päässä keskustasta. Aktiivinen, laajan valikoiman verkkokauppa palvelee asiakkaita ympäri Suomen 24/7.

Maailma on muuttunut paljon, mutta yhä vielä on myynnissä leluja, joita oli jo 1960-luvun lopussa. Laajoihin valikoimiin kuuluvat niin huippu-uutuudet kuin suurin osa lelukirjojen leluista. Leikkiminen ja lelut kuuluvat lapsuuteen; laaja pelivalikoima korttipeleistä lautapeleihin sopii yhtä lailla aikuisille!

Tervetuloa ostoksille!

Muokattu: 25.03.2024