Time: 0.0013 Seconds\n

Kuningas Kustaa III:n aarre -seikkailukierros

Suomenlinna

Kuningas Kustaa III:n aarre -seikkailukierros
Kohteen nimi: Kuningas Kustaa III:n aarre -seikkailukierros
Osoite: Suomenlinnan Tykistölahti, 00190 Helsinki
Puhelinnro: 09 684 1850
WWW:: http://www.suomenlinnatours.com/suomenlinnan-seikkailukierros
Lisätieto:
Liput ovat lapsilta (alle 16 v.) alk. 13 € ja aikuisilta alk. 15 €.

Voit ostaa lippuja ennakkoon Ehrensvärd-seuran verkkokaupasta / www.suomenlinnatours.com, tai www.ticketmaster.fi. Ks. tarkemmin ko. sivuilta.

Kierros alkaa Suomenlinnan Tykistölahden kioskin edustalta. Suomenlinnaan pääsee JT-Linen vesibussilla tai HSL:n lautalla Kauppatorilta. (lauttamatka ei sis. lipun hintaan)

Kierros kestää n. 1,5 h. Saavuthan ajoissa.

Lapset tarvitsevat oman aikuisen mukaan kierrokselle. Kierroksen reitti Suomenlinnassa ei sovellu lastenrattaille eikä ole myöskään esteetön.

Kannattaa ottaa oma taskulamppu Suomenlinnan jännittäviin tunneleihin, sään mukainen vaatetus ja sopivat kengät. Tervetuloa!


Aukioloajat: Kesän esitykset SUOMEKSI 12.-30.6.2021 TI-TO ja LA klo 12 (ei juhannuksena 24.-26.6.), 1.7.-7.8.2021 TI-TO ja LA klo 12 & 15;

RUOTSIKSI 18.6.-6.8.2021 PE klo 12 (ei juhannuksena)


Katso kartta isompana

Esittely:

DRAAMALLINEN KOKO PERHEEN SEIKKAILUKIERROS SUOMENLINNASSA

--

Kuningas Kustaa III on saapunut Tukholmasta valtakuntansa itäiseen osaan Viaporin merilinnoitukseen hoitamaan asioita.

Linnoituksessa nukutun yön aikana on kuitenkin tapahtunut jotain hirvittävää. Hänen majesteettinsa aarrearkku kallisarvoisine sisältöineen on ryöstetty.

Kuningas on suunniltaan ja hämmennystä vain lisää upseerikerholta löytynyt ilkeämielinen uhkauskirje.

Kuka siis voisi hautoa kuningasta vastaan petollisia suunnitelmia ja minkä ihmeen takia? Kiperän arvoituksen ratkaisemiseksi tarvitaan nyt apua. Mittaamattoman arvokas aarre on löydettävä!

Värväydy mukaan kuninkaalliseen etsintäjoukkoon! Seikkailu vie sinut vehreistä puistoista hämäriin tunneleihin ja vanhan merilinnoituksen bastioneiden uumeniin.

Kuningas Kustaa III:n aarre on historialliseen taustatietoon perustuva, lapsille (6–13 vuotta) suunnattu seikkailukierros, joka sopii hyvin myös aikuisille. Kierros vie osallistujat jännittävälle aikamatkalle 1700-luvun Viaporiin.

Johtolankoja seuratessaan ja vihjeitä ratkoessaan seikkailijat kohtaavat mielenkiintoisia henkilöitä ja erikoisia sattumuksia aikojen takaa. Kierroksella tutustutaan Suomenlinnaan ja 1700-lukuun hauskalla ja elämyksellisellä tavalla.

Muokattu: 13.12.2021