Time: 0.0037 Seconds\n

VUOKRAVAIMO

Salon Teatteri

VUOKRAVAIMO
Kohteen nimi: VUOKRAVAIMO
Osoite: Mariankatu 3, 24100 Salo
Tapahtuma-aika:
13.11.2021 - 12.02.2022

Katso kartta isompana

Esittely:

Syksyllä 2021 Salon Teatterissa nähdään farssikomedia Vuokravaimo.
Näytelmä saa ensi-iltansa 13.11.2021

60 vuotta täyttävä Salon Teatteri vastaa yleisön toiveisiin ja tuo juhlavuotensa päätteeksi lavalle monen vuoden tauon jälkeen farssin. Vuokravaimo on Olli Tolan käsikirjoittama kotimainen farssikomedia, joka tarjoaa väärinkäsitysten aiheuttamaa tilannekomiikkaa, nopeita käänteitä ja vauhdikasta roolinvaihtoa. Näytelmän ohjaa Karolina Blom, joka tekee paluun Salon Teatteriin. Blom on nähty Salon Teatterissa mm. Peppi Pitkätossuna vuonna 1999. Nyt Blom tekee esikoisohjauksensa Salon Teatteriin 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Vuokravaimo-näytelmässä suomalainen pieni pelifirma on saamassa amerikkalaisen rahoittajan. Konkurssiuhka vaihtuu voittajan visioihin, mutta ehtona on, että pelifirman omistajalla pitää olla vanhanaikaiset perhearvot. Eronneelle hulivilipoikamiehelle on löydettävä hetkessä uskottava vaimo. Löytyykö vuokravaimo netistä vai täytyykö turvautua ex-rouvan apuun? Kiire on kova ja pelissä koko firman tulevaisuus.

Mikään ei mene suunnitelmien mukaan ja päähenkilöt joutuvat ahdingosta toiseen kiihtyvällä vauhdilla. Ajan ilmiöitä ja sukupuolirooleja pyöritetään hauskalla ja yllättävällä tavalla. Farssi on vahvasti kiinni ajassaan ja pistää nauruhermot koville.

Käsikirjoitus: Olli Tola
Ohjaus: Karolina Blom
Sävellys ja äänisuunnittelu: Jouni Lehtonen
Lavastussuunnittelu: Sanna Leppänen
Valosuunnittelu: Tapio J. Väntsi
Puvustus, maskeeraus- ja kampaussuunnittelu: Taija Jokilehto
Graafinen suunnittelu: Marcus Lindén
Tuotantosuunnittelu: Mia Kuisma, Miia Raivikko-Alhoranta
Rooleissa: Mikko Polojärvi, Heikki Saarinen, Kimmo Lehto, Hannele Saari, Emmy Welin

Muokattu: 01.07.2021