Time: 0.0009 Seconds\n

Seikkailupuisto Huipun pakopelit

Leppävaara

Seikkailupuisto Huipun pakopelit
Kohteen nimi: Seikkailupuisto Huipun pakopelit
Osoite: Vanha Maantie 15, 02650 Espoo
Puhelinnro: 010 337 4770 (aukioloaikoina)
WWW:: https://www.seikkailupuistohuippu.fi/cms/fi/huippu/pakopelit
Lisätieto:
Lähimmät parkkipaikat: Vanha Maantie 15 (Leppävaaran urheilupuisto) tai Veräjäpellonkatu 15 (Leppävaaran uimahalli). Uimahallilta on n. 5 min kävelymatka Huippuun ja viitoitus Seikkailupuisto 0,5 km. Leppävaaran stadion jää vasemmalle.

Huipun aktiviteetteja ovat myös seikkailupuisto ja minigolf.


Aukioloajat: Pelit ovat pelattavissa Huipun aukioloaikoina, isommat ryhmät sopimuksen mukaan. Ks. aukiolo kotisivuilta.


Katso kartta isompana

Esittely:

Ratkaise pelin pulmat 60 minuutissa yhdessä ryhmän kanssa työskennellen. Nauti oivalluksen ilosta ja yhteisestä tekemisestä raikkaassa ulkoilmassa ja auringopaisteessa!

Pelit voidaan toteuttaa rennosti perheenjäsenten tai kaveri- tai työporukan kesken, mutta myös ryhmien välisenä kilpailuna. Pelissä eteneminen vaatii ennen kaikkea nokkeluutta ja loogista päättelykykyä, mutta kaiken keskiössä on yhteistyö.

ESIMERKKEJÄ HUIPUN PAKOPELEISTÄ

Olette yliluonnollisten ilmiöiden torjuntaan erikoistuneen MonsterKil Oy:n työntekijöitä. Kolleganne, Tero, lähti tutkimaan outojen tapahtuminen sarjaa Leppävaaraan. Hänestä ei ole sen koommin kuultu. Saatteko selville mitä Terolle tapahtui?

Albert Suominen katosi vuonna 1926. Häneltä jäi Leppävaaraan pieni varastovaja. Nyt espoolainen seikkailupuistoyrittäjä aikoo raivata vajan uuden valtavan kiipeilytornin tieltä. Puskutraktorit aloittavat tunnin kuluttua. Ehdittekö saada selville, mihin Suominen katosi?

Mikael Wirtanen palasi 1600-luvulla kotimaahan mukanaan kuusi salaperäistä arkkua. Vuosisatoja kadoksissa olleet arkut löytyivät hiljattain Leppävaarasta. Pitkä muukalainen, jolla on silmälappu ja puujalka, on tulossa vaatimaan arkkuja itselleen. Ehdittekö avata ne sitä ennen?

TIETOA PAKOPELEISTÄ

Pakohuone ulkoilmassa sisältää erilaisia tehtäviä tiimin ratkaistaviksi. Osa tehtävistä vaatii päättelyä, osa näppäryyttä ja osa tarkkoja hoksottimia. Tehtävät ratkaistaan oikeassa reaaliodellisuudessa. Oivalluksen ansiosta saattaa laatikko aueta tai löytyä uusi vihje.

Suositusalaikäraja peleissä on 12 vuotta. Peleissä ei ole lapsille sopimatonta sisältöä, mutta osa tehtävistä voi olla liian vaikeita alle 12-vuotiaalle.

Pakohuoneista ulkoilmassa Mustaparran aarre on pelattavissa Suomeksi ja Englanniksi. Kadonnut runonlaulaja vain Suomeksi.

Pelien suositeltu ryhmäkoko on 3-6 pelaajaa.

Pakopeli sopii myös tiimi- tai virkistyspäivän aktiviteetiksi. Kysy lisää: varaukset (at) seikkailupuistohuippu.fi

Muokattu: 23.05.2024