Time: 0.0018 Seconds\n

STAND UP MARATOONI OLAVINLINNA

Olavinlinna

STAND UP MARATOONI OLAVINLINNA
Kohteen nimi: STAND UP MARATOONI OLAVINLINNA
Tapahtuma-aika:
20.08.2021 - 20.08.2021

Katso kartta isompana

Esittely:

Olavinlinnan hulppeissa maisemissa tarjolla ainutlaatuisen hersyvä koomikkokattaus alan kirkkaimmista ammattilaisista. Kahdeksan mahdollisimman erityylistä stand up -koomikkoa, mikä tekee esityksestä monipuolisen ja hauskan. Ja Savossa kun ollaan, niin vastuu on varmasti kuulijalla.

Anitta ”Iso A” Ahonen
Anitta Ahonen on tuttu persoonallisesta ja roiskuvasta esityksestään. Hänen kumartamaton tyylinsä puhua itsestään ja maailmasta saa herkimpien niskavillat punastumaan. Anitta haastaa näkemään asiat suoraan ja tuo maailman niin lähelle, että herkkiä voi huimata. Anitta ei säästele ja puhuu vanhentumisesta sievistelemättä. On yksinkertaisesti rankkaa olla ihminen ja Anitta kertoo teille oman tarinansa.

Ursula Herlin
Ursula Herlin on kyselyiän ja amerikkalaisen jalkapallon runtelema perheenäiti, joka ei jätä kylmäksi ketään – ei edes pakasteita.

Ilari Johansson
Pitkän taitelijauran tehnyt Ilari on esiintynyt lähes kaikissa Suomen tapahtumataloissa ja ravintoloissa. Rock-asenne edellä, Ilarin esitykset menevät perille asti. Ilarin keikoilta puuttuu varoitusmerkit. Mustaa huumoria ja kriittistä sarkasmia. Kyytiä saavat tekopyhyys ja oletetut perusarvot. Kaikki saavat oman osuutensa. Ilarin karismalla ja hieman kieroutuneilla ja terävillä huomioilla on helppo valloittaa puolelleen jokainen kuuntelija!

Robert Pettersson
Robert on groteski one-liner koomikko, joka on varsinainen ilmestys. Robertin maaginen kyky puhua hitaasti ja tiivistää jutut, virittävät hypnoottisen esitystilanteen. Robert on friikki, mutta ei vaarallinen. Robert vie meidät asioiden ja tabujen äärelle. Kaikki asiat ovat naurunalaisia, sen Robert tietää. Robert on valmis, oletko sinä?

Jaakko Saariluoma
Monissa viihdeohjelmissa vaikuttava Saariluoma on myös pitkänlinjan stand up -koomikko. Hänen esityksensä ovat kuin puro, joista kasvaa valtava komediajoki. Joki imaisee kaikki mukaan ja se on kaunista. Jaakon keikat päättyvät yleensä joukkohysteriaan. Paljon yksityiskeikkoja tekevä Jaska on nyt mahdollista nähdä Olavinlinnassa. Harvinaista herkkua!

Krisse Salminen
Hurmaava Krisse Salminen on juuri niin hauska lavalla kuin televisiossakin. Viattoman kiltti olemus ja hillittömät, omalaatuiset jutut ovat Krissen tavaramerkki, eikä vastaavanlaiseen tyyliin moni muu kykene edes kurottamaan. ” Takuuvarmasti kaikki viihtyy ja nauraa ja ihailee mun olemusta kert mä todellakin panostan pukeutumiseen ja meikkeihin. Vaikkei mun tarviis, koska mä olen ihan luonnostaankin tosi ihana.”

Illusia Sarvas
Illusia Sarvas kuulostaa satuolennolta, mutta onkin ihan tavallinen vantaalainen. Jotain maagista kuitenkin tapahtuu, kun Illusia nousee lavalle. Yleensä ketään ei sahata katki, eikä esitys sisällä kyyhkysiä.

André Wickström
Wickström toimii globaalilla tasolla. Suomessa ja Ruotsissa monista sarjoista tuttu koomikko on kirjoittanut stand upista kirjan, tuonut lajia Suomeen ja tehnyt keikkaa monissa maissa. Wickström on legenda, jonka tarkoitus on ollut valistaa Suomea komedian keinoin. Vähemmistöstä ponnahtanut koomikko on tuonut lajin lähemmäksi kaikkia suomalaisia ja antanut oman osuutensa ja kulttuurihistoriallisen arvon suomikomedian kehittymiselle. Tulkaa katsomaan, hän ei ole aina Suomessa.

Krisse Salminen toimii illan säkenöivä MC:nä.

Ovet katsomoon avataan klo 17.00
Buffet tarjolla klo 17.00
Pöytiin tarjoiltu illallinen tarjolla klo 17.30
Showtime klo 19.00 - 22.00, kaksi väliaikaa

Ikärajaton

Ilallispaketteihin sisältyvät menut:

Pöytiin tarjoiltu illallinen:

MENU FRANCESCO

KUKKAKAALIKEITTO (L)
Kukkakaalikeittoa, paahdettua
parmankinkkucrumblea ja maalaispatonkia

YLIKYPSÄÄ VISKIHÄRKÄÄ (L,G)
Ylikypsää häränrintaa, paahdettua bataattia,
ryytimaan kasviksia ja tummaa viskikastiketta

SUKLAATA JA VADELMAA (L,G)
Täyteläistä suklaamoussea, vadelmakauracrumblea
ja vadelmakastiketta

Buffet:

Kyökkipiian lohta ja sitruunamajoneesia (M,G)
Sillivati; punajuurta ja suolakurkkua (M,G)
Savukalamoussea (L,G) ja rapeita ruislastuja (L)
Paahtopaistia, kylmää yrttikastiketta ja marinoitua punasipulia (L,G)
Linnan perunasalaattia; aurinkokuivattua tomaattia ja kaprista (M,G)
Vihreitä salaatteja ja melonia (M, G)
Jokirapu-caesarsalaattia
Maalaispatonkia sekä Linnan siemennäkkileipää ja timjamivoita (L)

Linnan caprese-kanaa; tomaattia, mozzarellaa ja basilikaa (L,G)
Yrtti-voiperunaa ja ryytimaan kasviksia (L,G)

Sitruunavanukasta ja mansikkaa(L,G)
Tuulihattuja (G)

Kasvispääruokavaihtoehto (ilmoitathan etukäteen kasvisruokatoiveesi)
Yrttipaneroitua tofua, linnan lyttyperunaa, paahdettuja kasviksia ja punajuuripestoa (VE,G)

Yhteys (kasvismenuvalinnat, juomatilaukset yms.):
sales.suur-savo@sok.fi
Puh. / Tel. + 358 10 764 2000 (Matkapuhelimesta soitettaessa: 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)
Palvelemme arkisin klo 9-16


Kommentoi