Time: 0.0011 Seconds\n

ANTTI RAILIO: MIELENRAUHAA

Ikaalisten kirkko

ANTTI RAILIO: MIELENRAUHAA
Kohteen nimi: ANTTI RAILIO: MIELENRAUHAA
Osoite: Vanha Tampereentie 6, 39500 Ikaalinen
Tapahtuma-aika:
17.12.2021 - 20.12.2021

Katso kartta isompana

Esittely:

Antti Railio: Mielenrauhaa-joulukonserttikiertue

Vahva miesääni ja ihon alle menevä tulkitsija Antti Railio tuo joulutunnelmaa esiintymällä kirkoissa ympäri maan. ’Mielenrauhaa’-kiertueella kuullaan kappaleita Antin samannimiseltä joulualbumilta: Varpunen Jouluaamuna, Avaruus, Oi Joulu Yö ja Sylvian Joululaulu. Lisäksi ohjelmaan lukeutuu myös kunnianosoitus edesmenneelle sanoittajalegendalle Vexi Salmelle, Sydämeeni joulun teen -kappale. Kaikki Antin versioimana.

Viime vuoden joulukiertue oli loppuunmyyty. Tänä vuonna johtuen vallitsevista poikkeusoloista, kirkkojen kapasiteetit ovat rajatut. Paikalle on turvallista saapua, sillä paikalla noudatetaan turvavälejä ja tarjolla on käsidesiä. Maskia suositellaan käytettävän liikuttaessa kirkossa.

Konsertista voi nauttia myös kotisohvalla 18.12. alkaen viikon ajan, sillä tarjolle tulee striimi, joka on katsottavissa viikon ajan. Näin ollen konsertti voi olla osa vaikkapa aaton ja joulupäivän ohjelmaa ja tunnelmaa! Tervetuloa konsertteihin ja striimin äärelle hiljentymään joulun aikaan, nauttimaan elämyksellisestä, intiimistä ja tunnerikkaasta konsertti-illasta!

Showtime: klo 19
Kesto: 75min
Ikäraja: S

Muokattu: 01.07.2021

Kommentoi