Time: 0.0026 Seconds\n

TTT-KLUBI: EMMA SALOKOSKI & JARMO SAARI DUO

TTT-Klubi

TTT-KLUBI: EMMA SALOKOSKI & JARMO SAARI DUO
Kohteen nimi: TTT-KLUBI: EMMA SALOKOSKI & JARMO SAARI DUO
Osoite: Hallituskatu 19, 33200 Tampere
Tapahtuma-aika:
16.10.2021 - 16.10.2021

Katso kartta isompana

Esittely:

27.2.2021 lauantai kello 22
Emma Salokoski & Jarmo Saari Duo

Upeaääninen laulaja, herkkä tulkitsija Emma Salokoski esiintyy duona kitaristivelho Jarmo Saaren kanssa. Kaksikon edellinen vierailu TTT-Klubilla 2018 sai yleisöltä loistavan vastaanoton.

Suomen pidetyimpiin laulajiin kuuluva Emma Salokoski on pitkällä urallaan esiintynyt niin sinfoniaorkesterien solistina kuin rockfestivaalien päälavoillakin. Jazzin, bossa novan ja musikaalien taitajana alun perin profiloitunut Salokoski on viime vuosina laajentanut ilmaisuaan, ja uusin sooloalbumi Kiellettyjä asioita esitteli hänet myös elegantin popmusiikin tekijänä.

Konsertissa Salokosken rakastetut kappaleet heräävät eloon tuoreina duosovituksina, joissa kuuluvat inspiraatio Suomen luonnosta sekä rytmimusiikista ympäri maailmaa.

Duon toinen osapuoli Jarmo Saari on yksi sukupolvensa omaleimaisimpia kitaristeja. Hänet tunnetaan konsertteihin, elokuviin, televisioon, koreografioihin, teatteriin ja levyille luomastaan visuaalisesta sävellystyylistä. Lavalla Saari loihtii reaaliaikaisesti kiehtovia kollaaseja kitaralla ja ihmisäänellä sekä harvinaisilla instrumenteilla, kuten thereminillä, barokkisellolla ja lasiharpulla.

Linkit:
Emma Salokoski
Facebook
Spotify: Emma Salokoski
Spotify: Emma Salokoski Ensemble
Youtube: Veden alla

Show klo 22, ovet klo 21:30

Muokattu: 18.05.2021

Kommentoi