Time: 0.0020 Seconds\n

EDITH PIAF - YÖPERHONEN

Linnateatteri, Teatteriravintola

EDITH PIAF - YÖPERHONEN
Kohteen nimi: EDITH PIAF - YÖPERHONEN
Osoite: Humalistonkatu 7, 20100 Turku
Tapahtuma-aika:
27.10.2020 - 27.10.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

Ti 27.10. klo 19 (ovet avautuvat klo 17)
Linnateatteri (Humalistonkatu 7, Turku)
Kesto: 1 h
Liput: 28 € /sis. pullakahvit

Elämänkertakonsertti
Edith Piaf - yöperhonen

Édith Piafin elämäkertatyylisen konsertin esiintyjänä on Päivi ’Piaf’ Mäkinen ja säestäjänä Mikko Kangasjärvi Konsertin alussa on Turun kansallisten senioreiden tervehdys.

Lipun hintaan sisältyy kahvi & pulla -tarjoilu ennen konserttia. Ravintolamme avaa ovensa klo 17. Tervetuloa viihtymään!

”Koen olevani etuoikeutettu saadessani opastaa teitä ranskalaisen Chansonin ja Edith Piafin maailmaan. Olen tutkinut ihailemani taiteilijan elämään monta vuotta. Se tiesi lukuisia reissuja ympäri maailman. On kuitenkin sanottava, että tämän fiktiivinen retki toisen taiteilijan maailmaan, se vasta on ollut matkojen matka. Piaf osoitti, että mahdoton on mahdollista. Että ihmiselle ei anneta unelmaa, jos hänellä ei ole voimaa toteuttaa sitä. Edithin unelma, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, oli vain ja ainoastaan rakkaus. Laulu alkaa siitä, kun sanat loppuvat. On myös niitä lauluja, joita lauletaan vasta sitten, kun surun kyyneleet on itketty ja elämä alkaa. Tämän on valon ja varjon leikki. Elämä on kohtaamisia – on mukava kohdata teidät.” Päivi Mäkinen

........

Näyttelijä ja viihdetaiteilija Päivi Mäkinen ammentaa työhönsä taustaa estradiviihteen parhaista perinteistä. Hän ylittää rohkeasti nykyisiä perinteisen teatterin ja estradiviihteen rajoja. Kuten Edith Piaf, joka rakensi elämänsä uudelleen, loi uuden maailman ympärilleen katujen kasvatus voimanaan. Myös Päivi korostaa olevansa katutaiteilija syvällä sisällään. Viihteessä pitää olla tasoa ja tyyliä, sanoo Päivi Mäkinen. Hyvä viihde ei ole markkinahumua. Hyvän viihteen peruselementteihin kuuluvat elämän kipeys, riemu, itku ja nauru. Nämä elementit liittyvät Päivi Mäkisen tulkintaan konserteissa, kadulla, teatterin näyttämöllä ja viihde-estradilla.
Päivi Mäkinen valittiin Vuoden Viihdetaiteilijaksi vuonna 1996.

.....
Yhteistyössä:
Turun kansalliset seniorit ry
https://turku.senioriyhdistys.fi/
Ole rohkeasti seniori – tule mukaan, älä jää yksin!

….....

Liput teatteriin voi hankkia hyvillä mielin. Sairaustapauksissa vaihdamme liput aina kuluitta toiseen näytökseen. Tutustu turvallisuusohjeisiin ja peruutusehtoihin.
Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.
Muistathan tehdä ruokavarauksen vähintään viikkoa ennen esitystä!

Muokattu: 28.10.2020

Kommentoi