Time: 0.0017 Seconds\n

LOGOMON PIKKUJOULUT 2020: THE MIRACLE - A NIGHT WI

LOGOMO-sali

LOGOMON PIKKUJOULUT 2020: THE MIRACLE - A NIGHT WI
Kohteen nimi: LOGOMON PIKKUJOULUT 2020: THE MIRACLE - A NIGHT WI
Osoite: Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku
Tapahtuma-aika:
12.12.2020 - 12.12.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

Logomon Pikkujoulut 2020

Tämä on ollut erilainen vuosi. Siitä huolimatta kaipaamme toisiamme. Kaipaamme hyvää ruokaa ja mahtavaa musiikkia. Kaipaamme seuraa, naurua, suuria tunteita ja kokemuksia. Me kaipaamme pikkujouluja! 

Me Logomossa otimme härkää sarvista ja teimme mahdottomasta totta. Loimme upean pikkujoulukokonaisuuden, jota voisi kutsua vaikka Turun suurimmaksi Show & Dinner -ravintolaksi. Suureksi tämän tekee pikkujouluiltojen käytössä oleva, valloittava Logomo-sali, jonka huikeat neliöt tarjoavat sopivan väljää biletilaa koko illaksi. Meillä ei istuta ahtaasti eikä hengitetä käytettyä ilmaa. Meillä aistitaan pikkujoulun tunnelmaa shown, musiikin, ruuan ja ennennäkemättömän tunnelman siivittämänä ilman huolta huomisesta. 

Show & Dinner

Saavuttuanne Logomoon, heitätte päällysvaatteet maksuttomaan narikkaamme. Samalla voitte heittää huolet ja arjen vaatimukset mielestänne - on aika nauttia! Teidät ohjataan omaan henkilökohtaiseen pöytäänne Logomo-saliin ja ilta voi alkaa. DJ:n alkusäkeiden aikana herää ajatus, olisiko tässä välissä ennen illallista aika nauttia alkumaljat? Salin baarit ovat auki - mikä ettei! 

Tarjoilemme teille kolmen ruokalajin illallisen, jonka aikana saatte nauttia alkushowsta ja DJ-musiikista. Pikkuhiljaa tunnelma nousee ja sen tuntee. Ja jos jano yllättää, lisää palan painiketta voitte noutaa baareista. Illan kruunaa pääshow, jolloin viimeistään voitte nousta seisomaan ja antaa lantioiden keinua. Tai ehkä valitset mielummin antaa shown viedä mukanaan ihan tuolilla istuen. Sekin on aivan ok!

Mistä asennosta itsenne löydättekin, tunnelma on takuuvarmasti katossa. Shown jälkeen DJ viihdyttää teitä pikkutunneille asti. Baarit pitävät huolen juomatarjoilusta ja me Logomossa pidämme huolen siitä, että voitte nauttia koko illan Turun upeimmassa salissa ja taatusti Turun upeimmissa pikkujouluissa!

VIP

Kun olette saaneet päälysvaatteenne maksuttomaan narikkaamme, ohjaamme teidät omasta sisäänkäynnistä vain VIP-vieraillemme tarkoitettuun lounge-tilaan. Lounge on VIP-vieraidemme käytössä koko illan ajan, kuten myös loungen VIP-baari.

Loungesta pääsette suoraan Logomo-saliin, johon olemme kattaneet teille oman henkilökohtaisen pöydän lavan eteen, salin etuosaan. Salin etuosa on vain VIP-vieraidemme käytössä. Jos olette varanneet isomman porukan, olemme räätälöineet teille oman henkilökohtaisen alueen myös salin puolelle. Näin voitte pitää ryhmänne kanssa yhtä - olla osana suurta iltaa, mutta samalla nauttia juuri oman ryhmänne seurasta. Ja muistakaa, aina voitte pyörähtää loungessa lasillisella! 

Tarjoilemme teille saliin saapuessanne alkumaljat samalla kun DJ virittelee ensisointujaan. Tunnelma alkaa jo nousta, huomaatteko? Tarjoilemme teille kolmen ruokalajin illallisen, jonka aikana saatte nauttia alkushowsta ja DJ:n rytmeistä. Ja tunnelma sen kun nousee…

Illan kruunaa pääshow, jolloin on aika pistää jalalla vähän naapuriakin koreammaksi! Olemme varanneet teille hyvin tilaa, joten tanssia mahtuu ihan omien pöytien vieressä. Shown jälkeen DJ viihdyttää koko Logomo-salia aina pikkutunneille asti. Ehkä lounge baareineen kutsuu välillä, mutta sehän löytyykin sopivasti ihan salin vierestä. Me Logomossa olemme sitoutuneet pitämään huolen siitä, että voitte nauttia koko illan Turun upeimmissa puitteissa, Turun upeimmissa pikkujouluissa!

Ohjelma la 12.12.2020

klo 17.00 ovet + DJ Jay Fab + juontaja Helena Riihituvan alkusanat
klo 17.30 alkuruoka & pääruoka
klo 19.00-19.45 show 1: MIRACLE - A Night With Queen (n. 45min.)
klo 19.45-20.15 jälkiruoka + DJ
klo 20.15-21.00 show 2: MIRACLE - A Night With Queen (n. 45min.)
klo 21.00-> DJ Jay Fab
Tilaisuus päättyy klo 23.00 mennessä

Kolmen ruokalajin pikkujouluillallinen
HUOM! Menuvalinta tehdään lippuja ostaessa
Pöytävaraukset tehdään automaattisesti tilausten perusteella

-MENU-

Halstrattua siikaa (L,G)
Mätimoussea, mehustettua kurkkua ja tilliä
***
Marmoroitunutta naudan ulkofileettä (L,G)
Paahdettua broccoliiniä, savustettua selleriä ja rakuunakastiketta
***
Kalamansi-maitosuklaaleivos (L,G)
Manteli-pähkinäcrumblea ja punaherukkafluidia

-KASVISMENU-

Grillattua suippokaalia (L,G)
Miso-inkiväärijogurttikastiketta ja purjotuhkaa
***
Paahdettua munakoisoa  (M,V,G)
Tattia ja persiljapestoa
***
Punajuuri-tummasuklaaleivosta (M,V,G)
Manteli-pähkinäcrumblea ja vadelmaa

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta. Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: info@sunborncatering.com tai puh. 02-4456700.

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Perusliput

Suomen suosituin Queen-tribuutti The Miracle esiintyy Logomon Pikkujoulut 2020 -tapahtumassa lauantaina 12.12.2020. Tapahtumaan on nyt avattu myyntiin myös show & dinner -paikkojen lisäksi ikärajattomat katsomopaikat. The Miracle – A Night With Queen -konsertti on myynyt lukuisat aiemmat konserttinsa intiimissä Teatro-salissa loppuun. Tällä kertaa The Miracle nähdään suurella Logomon päänäyttämöllä ensimmäistä kertaa. Logomossa turvajärjestelyihin on panostettu merkittävästi ja tapahtuma on rakennettu asiakkaiden terveysturvallisuus edellä. Katsomopaikat ovat numeroimattomia ja seurueiden väleillä on riittävät turvavälit. Tervetuloa turvallisin mielin nauttimaan elämysten äärelle Logomoon!


HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo-salin tekniikka on kaikilta osin uusinta uutta, ja sali voidaan muokata jokaiseen tapahtumaan eri näköiseksi.
Kulloinkin käytössä olevan saliversion näet, kun lippujen ostovaiheessa klikkaat "Valitse paikkasi itse".

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai
bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä
pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen.
Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueilla on lippuautomaatteja, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä
luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark ja ParkMan -palveluiden kautta.

www.logomo.fi

Muokattu: 13.12.2020