Time: 0.0011 Seconds\n

Irti Maasta Pori

Kauppakeskus Isokarhu

Kohteen nimi: Irti Maasta Pori
Osoite: Yrjönkatu 14, 28100,Pori
WWW:: https://irtimaasta.fi/
Aukioloajat: Kohdekohtaiset aukioloajat löytyvät parhaiten kotisivuilta kohdasta yhteystiedot. (https://irtimaasta.fi/yhteystiedot)

Katso kartta isompana

Esittely:

Lähestymme kiipeilyä hauskalla, leikinomaisella tavalla, joka houkuttelee kokeilemaan. Tämän lisäksi tuomme fyysiseen tekemiseen ja kokemukseen uudenlaisia virtuaalisia elementtejä, joilla elämykset kulkevat mukana myös keskusten ulkopuolella. Suunnittelemme ja viimeistelemme kokonaisuudet käytettävissä olevien tilojen ja tarpeiden mukaan.

Konseptimme tarjoaa laajalle kohderyhmälle (lapset, aikuiset, seniorit) houkuttelevia, hauskoja ja liikunnallisia tekemisen muotoja. Tarjoamamme palvelut parantavat asiakastyytyväisyyttä, pidentävät keskiviipymää ja tämän myötä myös kasvattavat keskiostosta.

Erotumme tarjoamalla laajaa kohderyhmää monipuolisesti palvelevan ratkaisun. Meillä ryhmän kiipeilijät voivat olla 5-, 15-, tai 75-vuotiaita – ja silti kaikki voivat halutessaan kisata toisiaan vastaan.

Liikkumattomuuden aiheuttamat ongelmat ovat tulevaisuuden suuri haaste, johon haluamme omalta osaltamme tuoda ratkaisuja. Irti maasta tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden urheilla yhdessä lasten kanssa, treenata itsekseen tai jopa yhdistää sporttaukseen lasten juhlapäivään. Irti maasta -kohteisiin on helppo saapua ja säällä kuin säällä – sisätiloissa kiipeily kun ei edellytä auringonpaistetta.

Kommentoi