Time: 0.0009 Seconds\n

SAVOY JAZZ: ARTEMIS

Savoy-teatteri

SAVOY JAZZ: ARTEMIS
Kohteen nimi: SAVOY JAZZ: ARTEMIS
Osoite: Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Tapahtuma-aika:
22.10.2020 - 22.10.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

Syksyn jazztapaus: All female -superbändi Artemis Savoy-teatteriin!

Pianisti Renee Rosnesin johtama jazzin superyhtye Artemis esiintyy Savoy-teatterissa 22. lokakuuta 2020. Edelleen jazzin saralla harvinaislaatuisessa kokonaan naispuolisista muusikoista koostuvassa kokoonpanossa Rosnesin kanssa soittavat klarinetisti ja sopraanosaksofonisti Anat Cohen, trumpetisti Ingrid Jensen, tenorisaksofonisti Nicole Glover, basisti Noriko Ueda sekä rumpali Allison Miller.

Artemis on yksi tämän hetken puhutuimmista jazzin superyhtyeistä, ja odotukset bändin Blue Notella tänä vuonna julkaistavaa debyyttialbumia kohtaan kasvavat kasvamistaan. Orkesteri perustettiin alun perin vuonna 2017 vain muutamaa konserttia varten, mutta jo parin esiintymisten jälkeen kävi selväksi, että tahoillaan kiireisten muusikoiden sivuprojektiksi kootussa kokoonpanossa oli jotain erityistä, jopa maagista.

Varsinaisen läpimurtonsa Artemis teki vuoden 2018 Newport Jazz Festivalilla, jossa myös jazzin historian merkittävimmän levy-yhtiön Blue Noten toimitusjohtaja Don Was kuuli yhtyettä ja oli siltä istumalta myyty.

Olin yksi niistä tuhansista Newportin jazzfestivaalin kävijöistä, joiden tajunnan Artemis räjäytti sinä aurinkoisena elokuun iltapäivänä. Vaikka jokainen bändin jäsenistä on jazzin titaani omillaan, Artemis kuuluu niiden harvojen yhtyeiden joukkoon, jotka ovat enemmän kuin briljanttien osiensa summa", Was hehkutti kokoonpanoa.

Kuuntele Artemiksen Newport Jazz Festivalin esiintyminen NPR:n tallenteena.

Esityksen kesto n. 2 t, sis. väliajan.

Tuotanto: Savoy-teatteri

Permantopaikat ovat K18. Parveke on sallittu kaiken ikäisille.

Savoy-teatterin asiakkaille majoitukset Hotel Havenissa -30 % alennuksella päivän joustavasta hinnasta.
ETUKOODI: PROSAVOY
Varaa majoitus tästä

Muokattu: 23.10.2020