Time: 0.0191 Seconds\n

KEMIJÄRVI SOI

Ahvensalmen Kenttä

KEMIJÄRVI SOI
Kohteen nimi: KEMIJÄRVI SOI
Osoite: Luusuantie 18, 98100,Kemijärvi
Tapahtuma-aika:
17.07.2020 - 18.07.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

KEMIJÄRVI SOI - kesäfestivaali
Ahvensalmen kenttä, Kemijärvi
Pe 17.7. & la 18.7.2020 klo 15-01
Ikärja 18 vuotta

SUOMEN POHJOISIN POP- JA ISKELMÄMUSIIKKIFESTIVAALI

Kemijärvi Soi –kesäfestivaali järjestetään heinäkuussa ensimmäistä kertaa Suomen pohjoisimmassa kaupungissa Kemijärvellä.


Kemijärvi Soi kuuluu nyt samaan, tasokkaaseen kaupunkifestivaalien ketjuun, jossa ovat mukana muun muassa Hyvinkää Soi, Järvenpää Soi, Oulussa järjestettävä Kuuska Soi ja Salo Soi. Eri puolilla Suomea järjestettävät Soi-tapahtumat ovat kiinnostaneet yleisöä ja saaneet kiitosta niin vetovoimaisesta esiintyjäkaartista kuin laadukkaista järjestelyistäkin. Esimerkiksi viime kesänä startanneen Salo Soi –tapahtuman pääsyliput myytiin loppuun jo ennakkoon ja niin Järvenpää Soi kuin Kuuska Soi kokosivat kumpikin paikalle yli 10 000 festivaalivierasta.

Perjantaina 17.7. tapahtumassa esiintyvät Suvi Teräsniska, Neon 2, Kolmas Nainen ja Laura Voutilainen sekä erikoisvieraana arvostettu, norjansaamelainen Mari Boine.

Maailman tunnetuimpiin saamelaisartisteihin lukeutuvan Mari Boinen kansainvälinen läpimurto tapahtui vuonna 1989 julkaistun ”Gula Gula” –levyn myötä. Toistakymmentä albumia julkaissut Boine yhdistelee musiikissaan saamelaista musiikkiperintöä muun muassa norjalaiseen kansanmusiikkiin, jazziin, rockiin ja poppiin. www.mariboine.no

Lauantaina 18.7. Ahvensalmen lavalle nousevat puolestaan Miljoonasade, Arttu Wiskari, Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys, Antti Ketonen ja Dingo.

Monipuolisen musiikin lisäksi aikuisille (K-18) suunnatussa tapahtumassa yleisö voi nauttia myös kattavasta ja korkeatasoisesta ruoka- ja juomatarjoilusta. Festivaalialueella on useita eri baari-, ravintola- ja anniskelupisteitä.

Tapahtumajärjestäjä: RH-Entertainment

Kommentoi