Time: 0.0022 Seconds\n

CLUB FOR FIVE - RAKASTETUIMMAT

Warkaus-Sali

CLUB FOR FIVE - RAKASTETUIMMAT
Kohteen nimi: CLUB FOR FIVE - RAKASTETUIMMAT
Osoite: Kauppatori 4, 78250,Varkaus
Tapahtuma-aika:
25.07.2020 - 25.07.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

la 25.7. klo 19
Club For Five - Rakastetuimmat


A cappella -lauluyhtye Club For Five tunnetaan energisistä esiintymisistään sekä innovatiivisesta lähestymistavastaan laulamiseen. Yhtye rikkoo toisinaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Club For Fiven musiikilliset juuret ovat skandinaavisessa musiikkitraditiossa, mutta yhtyeen viiden laulajan esittämä värikäs ja energinen musiikki sisältää vahvoja vaikutteita mm. jazzista ja pop-musiikista. Yhtye on julkaissut 9 studioalbumia, joista 6 on ylittänyt kultalevyrajan. Club For Five on viihdyttänyt yleisöjään jo 15 vuoden ajan. Yhtye on konsertoinut ympäri maailmaa ja luonut itselleen vahvan uran yhtenä maailman parhaista ja monipuolisimmista a cappella -ryhmistä.

Kuulemme konsertissa yhtyeen rakastetuimpia kappaleita, kuten Tuukka Haapaniemen matalalle bassoäänelle sovitetun Dire Straits -hitin Brothers in Arms, Bond-leffojen vaarallisia rakkauslauluja ja yhtyeen virtuoosimaisille ääni-instrumenteille taivutettuja Kirkan klassikoita vuonna 2019 julkaistulta Songs of Kirka -levyltä.

Konsertti järjestetään Warkaus-Salissa. Tapahtumassa on väliaika. Warkaus-salin väliaikatarjoilusta löytyy tietoa hotellin kotisivulta www.hoteloscar.fi. Konsertin kokonaiskesto on noin kaksi tuntia.

Esiintyjät:
Maija Sariola, sopraano
Susanna Lukkarinen, altto
Jouni Kannisto, tenori
Juha Viitala, baritoni
Tuukka Haapaniemi, basso

Kommentoi