Time: 0.0012 Seconds\n

TAPIOLA SINFONIETTA: DANCE MUSIC SYMPHONY

Tampere-talo, Iso sali

TAPIOLA SINFONIETTA: DANCE MUSIC SYMPHONY
Kohteen nimi: TAPIOLA SINFONIETTA: DANCE MUSIC SYMPHONY
Osoite: Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere
Tapahtuma-aika:
25.04.2020 - 25.04.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

Tapiola Sinfonietta: Dance Music Symphony

Ruotsalainen sovittaja ja kapellimestari Hans Ek on luonut Dance Music Symphonyn kunnianosoituksena yhdelle tämän päivän suosituimmista musiikkilajeista. Tässä konsertissa kuullaan mm. Swedish House Mafian, Skrillexin, Daft Punkin ja Aviciin elektronisista tanssimusiikkikappaleista sinfoniaorkesterille tehtyjä remixejä tulkkinaan Tapiola Sinfonietta.

Dance Music Symphony esitetään ensi kertaa Suomessa April Jazzeilla keskiviikkona 22.4. ja lauantaina 25.4. Tampere-talossa. Tapiola Sinfoniettan kapellimestarina toimii kappaleiden sovittaja Hans Ek. Musiikin ohella EDM-konserteissa ovat tärkeässä roolissa näyttävät visuaaliset efektit, joista Espoon ja Tampereen keikoilla vastaa VJ Vixen alias mediataiteilija Paula Lehtonen.

Tapiola Sinfonietta ei ole ensimmäistä kertaa ravistelemassa klassisen musiikin ja etenkin nuorisoa puhuttelevan populaarimusiikin välisiä rajoja. Vuonna 2015 se esitti Slush-tapahtumassa järjestetyssä pelimusiikkikonsertissa teemoja suosituista videopeleistä, kuten Angry Birds ja Clash of Clans.

Kesto noin 75 min, ei väliaikaa.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualueina aitiot A ja B. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Tuotanto Tampere-talo ja April Jazz

Muokattu: 26.04.2020