Time: 0.0269 Seconds\n

HASSISEN KONE - 40 VUOTTA MYÖHEMMIN

Ratinan stadion

HASSISEN KONE - 40 VUOTTA MYÖHEMMIN
Kohteen nimi: HASSISEN KONE - 40 VUOTTA MYÖHEMMIN
Osoite: Ratinan rantatie 1, 33100,Tampere
Tapahtuma-aika:
07.08.2021 - 07.08.2021

Katso kartta isompana

Esittely:

HASSISEN KONEEN KEIKAT SIIRTYVÄT VUOTEEN 2021

Suomirockin legendan Hassisen Koneen paluukeikat siirtyvät vallitsevan koronakriisin vuoksi kesälle 2021. Rivinsä uudelleen kokoava yhtye esiintyy Joensuun Kerubissa viiden keikan voimin tiistaista lauantaihin 22.-26. kesäkuuta. Alkuperäiskokoonpanossaan Ismo Alanko (laulu, kitara), Reijo Heiskanen (kitara, laulu), Jussi Kinnunen (basso, laulu) ja Harri Kinnunen (rummut) esiintyvän yhtyeen ainoa festivaaliesiintyminen toteutuu Seinäjoella 1.-3. heinäkuuta 2021 järjestettävän Provinssin päälavalla myöhemmin ilmoitettavana päivänä. Hassisen Koneen odotettujen paluukeikkojen huipennus koetaan Tampereen Ratinan stadionilla toteutuvassa konsertissa lauantaina 7. elokuuta, jolloin yhtye esiintyy koko historiansa kattavan ison kokoonpanon kera.

”Olemme treenanneet paljon, ja bändi on kovassa iskussa. Olemme odottaneet innolla tämän kesän keikkoja, mutta näissä olosuhteissa ei ole muuta mahdollisuutta kuin siirtää ne ensi vuoteen. Pidämme koneen hyvin öljyttynä ja jyräytämme sen taas käyntiin kesäkuussa 2021”
, lupaa yhtye.

Hassisen Kone sinkosi kotimaisen rockin kärkikastiin vuonna 1980 ilmestyneellä debyytillään “Täältä tullaan Venäjä”. Uusia suuntaviivoja suomirockin nousukaudelle niin uuden aallon punkista kuin progressiivisesta rockistakin ammentavalla soundillaan määrittänyt nelikko jalosti ilmaisuaan synkempään muotoon vuoden 1981 menestysalbumillaan “Rumat sävelet”. Vuoteen 1982 tullessa Hassisen Kone muodosti rivinsä uudelleen, jolloin kokoonpanoon liittyi neljä uutta jäsentä Eero Pekkosen (koskettimet), Antti Seppon (saksofoni), Hannu Porkan (lyömäsoittimet) sekä kitaristi Reijo Heiskasen tilalle tulleen Jukka Orman myötä. Kunnianhimoisen yhtyeen viimeiseksi jäänyt studioalbumi “Harsoinen teräs” keräsi laajaa ylistystä juurruttaen paikkansa suomirockin merkkiteosten joukossa edeltäjiensä tavoin.

Lopettamispäätöksensä jälkeen Hassisen Kone on esiintynyt alkuperäisessä kokoonpanossaan ainoastaan vuonna 2000, jolloin yhtye keräsi antaumuksellisen yleisömeren Joensuun Laululavalle juhlistamaan tuolloin 20-vuotiasta taivaltaan.

Hassisen Koneen uudet fanituotteet ovat nyt myynnissä yhtyeen virallisessa verkkokaupassa.

RATINAN STADIONIN KONSERTIN UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ

Konsertti joudutaan siirtämään uudelle päivämäärälle ensi vuodelle covid-19:n eli koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Uusi päivämäärä on la 7.8.2021.

LIPUT OVAT VOIMASSA ENSI VUODEN KONSERTISSA


Ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Jos haluat osallistua konserttiin, sinun ei tarvitse vaihtaa lippuasi uuteen tai tehdä muitakaan toimenpiteitä.

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN

Mikäli uusi päivämäärä ei sovi sinulle, voit palauttaa lippusi osoitteessa web.lippu.fi/palautus. Lippujen palautuslomakkeen viimeinen täyttöpäivä on 8.8.2020. Muistathan, että Hassisen Koneen kaikki paluukonsertit Provinssi-festivaalia lukuun ottamatta ovat tällä hetkellä loppuunmyytyjä, joten lippujen saaminen myöhemmin voi olla mahdotonta.

Lippukauppa veloittaa palautuksesta käsittelymaksun 4,50 € / lippu. Toimituskuluja ei palauteta.

Huomioithan, että lippukauppojen asiakaspalveluissa on ruuhkaa, joten palautuksessa kestää useita viikkoja. Palautuksesi otetaan käsittelyyn n. 90 vrk kuluessa.

Lippupalautuksen voi tehdä vain alkuperäinen lipunostaja.

MYYNTIIN VAPAUTUVAT LIPUT

Konsertti on tällä hetkellä loppuunmyyty, mutta palautettuja lippuja saattaa vapautua myyntiin myöhemmin. Ilmoitamme tästä Facebookissa Hassisen Kone Ratinan Stadion -tapahtumassa.

NOUTAMATTOMIEN TOIMIPISTE-/ R-KIOSKILIPPUJEN PALAUTTAMINEN

Jos haluat palauttaa noutamattoman lippusi, voit noutaa lippusi toimipisteeltä tai R-kioskilta ja tehdä sen jälkeen palautuksen lippukaupan verkkosivuilla. Palautuslomakkeen täyttöä varten tarvitset lippukoodin, joka tulostuu lippuun.

Mikäli et pääse noutamaan lippuasi, voit tehdä palautuksen seuraavasti:

Lähetä lippunumeron sijaan tilausnumerosi sähköpostitse osoitteeseen peruutukset@lippu.fi. Merkitse viestin otsikoksi Hassisen Kone lippupalautus. Kerro viestissä, että haluat palauttaa liput.

KULTTUURISETELEILLÄ OSTETUT LIPUT

Mikäli ostit liput kulttuuriseteleillä, tee lippujen palautus normaalisti Lippupisteen verkkosivuilla palautuslomakkeella. (https://web.lippu.fi/palautus)

EPÄVIRALLISESTA LIPPUKAUPASTA / KOLMANSILTA OSAPUOLILTA OSTETUT LIPUT

Lippupalautuksen Lippupisteelle voi tehdä ainoastaan lippujen alkuperäinen ostaja. Olethan yhteydessä alkuperäiseen lipunostajaan ja sovi hänen kanssaan lippujen palautuksesta.

FAQ – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Olemme keränneet tähän useimmin kysyttyjä kysymyksiä helpottamaan lipun ostoa.

Millainen tapahtumapaikka on?

Tapahtumapaikka on Ratinan Stadion Tampereella. Permannolla ei ole istumapaikkoja. A-, B- ja C-katsomoissa on numeroidut istumapaikat. A-katsomo on osittain katettu. B- ja C-katsomot ovat kattamattomia. Lava sijaitsee D-päädyssä.

Permannon, A-katsomoiden, B-katsomoiden sekä C1 ja C5-katsomoiden ikäraja on K-18. C2,- C3- ja C4-katsomot ovat ikärajattomia. Suositeltu ikäraja C2-C4-katsomoihin on 14 vuotta. Alle 12-vuotiaiden lasten tulee saapua tapahtumaan huoltajan seurassa, mutta lapsella tulee olla oma lippu.

Mitä lipputyyppejä tapahtumaan on myynnissä?

Perusliput:
Permanto (K-18) 59,50 €
A-katsomo (K-18) 99,50 €
B-katsomo(K-18) 89,50 €
C-katsomo (K-18 / -S-) 69,50 €
Pyörätuolipaikat (K-18 / -S-) 69,50 €

VIP-liput:
Harsoinen Teräs VIP (K-18) 199,50 €
- Konserttilippu istumakatsomosta A2 (numeroitu istumapaikka)
- Tasokas buffet-illallinen ennen konserttia Sokos Hotel Ilveksen ravintolassa (ei sisällä juomia)*
- Hassisen Kone -tuotepaketti**: konserttimuisto, VIP-passi
- oma VIP-sisääntulokaista
* Allergiat ja erityisruokavaliot huomioidaan.

Rappiolla VIP (K-18) 159,50 €
- Konserttilippu istumakatsomosta A3 (numeroitu istumapaikka)
- Hassisen Kone -tuotepaketti**: konserttimuisto, VIP-passi
- oma VIP-sisääntulokaista

Levottomat Jalat VIP (K-18) 109,50 €
- konserttilippu permannolta (seisomapaikka)
- Hassisen Kone -tuotepaketti**: konserttimuisto, VIP-passi
- oma VIP-sisääntulokaista

** Tuotepaketti luovutetaan tapahtumapaikalla.

VIP-lipun ostaneiden yhteystiedot kerätään talteen ja saatetaan luovuttaa tapahtumajärjestäjälle tapahtumaan liittyvää tiedostusta varten. VIP-lipun ostajille lähetetään infokirje viimeistään pari päivää ennen tapahtumaa.

lippu.fin toimitusmaksut:

Kaikkiin lippuihin lisätään toimitusmaksu alk. 1 € / tilaus osoitteesta www.lippu.fi. Lipun hintaan sisältyy palvelumaksu.

Verkkokauppa:

1) Printtilippu 1 €/ tilaus
- Printtilipun voi tulostaa tai näyttää suoraan mobiililaitteen näytöltä. Liput toimitetaan PDF-muodossa verkkokaupan Omat tiedot –sivulle. Liput voi myös avata/tallentaa tilausvahvistuksessa olevan linkin kautta.

2) Maksetun tilauksen nouto myyntipisteistä tai R-kioskeilta 3,50 €/ tilaus

3) Postitoimitus kirjeitse
- Toimitus Euroopan ulkopuolelle / UPS-kuriiritoimitus Suomeen: 35,00 €/ tilaus
Huom! Kotimaan toimituksissa kirjelippujen toimitus on poissa käytössä 7.11. alkaen, kunnes Postin lakko tai sen uhka poistuu.

Myyntipisteet:

1) Lippu.fin myyntipisteestä ostettaessa
- Toimitusmaksu 2 € / tilaus

2) R-kioskilta ostettaessa
- Toimitusmaksu 2 € / tilaus + 1 € / lippu

Toimitusmaksujen lisäksi lippuostoksesta voidaan periä maksutapamaksu riippuen valitusta maksutavasta:

1) AMEX
- Verkkokaupassa 1,5 % tilauksen arvosta / tilaus

2) Lippulasku kuluttajille (maksu erissä)
- lippujen myyntipalvelussa ja verkkokaupassa 5 € / tilaus

3) Lippulasku yrityksille
- Verkkokaupassa 25 € / tilaus

Mistä voin ostaa lippuja?

Viralliset liput ovat myynnissä lippu.fissä osoitteessa www.lippu.fi/hassisenkone sekä lippu.fin puhelinpalvelussa, myyntipisteillä ja R-kioskeilla. Lippuja ei voi varata. Huomioithan, että vain ostamalla lippusi virallisen lippukaupan kautta varmistat pääsysi tapahtumaan.

Lipunmyynti alkaa maanantaina 18.11. klo 9.00.

Kuinka monta lippua voin ostaa?

Voit ostaa maksimissaan 8 lippua.

Meidän ryhmässämme / perheessämme on yli 8 henkilöä, jotka haluavat osallistua tapahtumaan.

Voit ostaa itse 8 lippua. Pyydäthän toista ryhmän jäsentä/ jäseniä ostamaan loput liput.
Miten voin maksaa liput?

lippu.fin verkkokaupassa voit maksaa lippusi seuraavilla maksutavoilla:

Pankkien verkkomaksuilla:
Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken

Maksukorteilla:
Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard, American Express

Näiden lisäksi voit maksaa lippusi:
MobilePaylla, Finnair Plus -pisteillä, Masterpass’lla ja Lippulasku kuluttajille -maksutavalla. Yritykset voivat maksaa liput 30 päivän maksuajalla Lippulasku yrityksille -maksutavalla.
Lue lisää: www.lippu.fi/lippulasku-kuluttajalle ja www.lippu.fi/lippulasku-yritykselle

Milloin liput lähetetään minulle?

Pdf-lippu toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiin heti oston varmistuttua.

En löydä vahvistusviestiä / lippuja?

Jos olet ostanut liput lippu.fin verkkokaupasta, kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi. Omat tiedot -sivulla kohdassa “Lippuni” löytyy kaikki tilauksesi. Mikäli et löydä lippuja tunnuksillasi, olethan yhteydessä lippu.fin asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@lippu.fi/ puh. 010 633 1030.

Mihin aikaan meidän tulisi saapua tapahtumaan?

Suosittelemme saapumaan tapahtumaan hyvissä ajoin. Tapahtuman yleisömäärä on suuri ja siten jonoja voi muodostua. Paras tapa varmistaa, että näet koko konsertin, on saapua paikalle ajoissa.

Tapahtuma-alueen portit avataan klo 16.00. Konsertin arvioidaan päättyvän klo 23 mennessä. Julkaisemme lisätietoa konsertin aikatauluista ja saapumisohjeet lähempänä konserttipäivää.

Miten ostan lipun, mikäli tarvitsen pyörätuolipaikan?

Voit ostaa pyörätuolipaikkasi lippu.fin verkkokaupan, puhelinpalvelun tai myyntipisteiden kautta. Pyörätuolipaikat sijaitsevat A-, B- ja C-katsomoiden tasanteilla. Valitse ostotilanteessa mihin katsomoon haluat ostaa lippusi. Pyörätuoliasiakkaan avustaja ei tarvitse omaa lippua, vaan pääsee liikkumaan avustettavan seurassa. Huomioithan, että A- ja B-katsomoiden pyörätuolipaikat ovat K-18.

Miten ostan lipun, mikäli tarvitsen avustajan, mutta en ole pyörätuolissa?

Mikäli haluat ostaa lipun istumakatsomoon ja tarvitset avustajan, mutta et käytä pyörätuolia, ostathan lipun soittamalla lippu.fin palvelunumeroon 0600 900 900 (2€/alk. min +pvm/mpm). Palvelu on avoinna ma-la klo 9-21, su 10-18. Sujuvan sisäänkäynnin mahdollistamiseksi suosittelemme ottamaan mukaan todistuksen avustajan tarpeesta.

Vinkkejä lipun ostoon

Osta lippusi vain tämän tapahtuman virallisesta lippukaupasta eli lippu.fistä, mikäli haluat varmistua pääsystäsi tapahtumaan. Älä jaa kuvaa lipustasi missään, jottei lippusi lippukoodia / numerosarjaa kopioida.

Virtuaalijono / sivun päivittäminen

Ruuhkatilanteissa lippu.fi-verkkokauppaan aktivoituu automaattisesti virtuaalijono. Jonotusikkuna aukeaa heti lipunvalinnan jälkeen ennen ostoskoriin siirtymistä. Ostoprosessissa pääsee etenemään siinä järjestyksessä, missä on aloittanut jonottamisen. Sivun päivittäminen ei nopeuta jonon etenemistä. Sinut ohjataan välittömästi ostoskoriin, kun lippuja on saatavilla.

Verkkokauppaan kannattaa kirjautua/rekisteröityä valmiiksi jo ennen myynnin alkamista.

Lippujen jälleenmyynti

Lippujen luvaton jälleenmyynti / trokaaminen on kiellettyä.

Lippujen käyttäminen kilpailu- tai arvontapalkintona

Lippujen käyttäminen kilpailu- tai arvontapalkintoina on kielletty ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kommentoi