Time: 0.0012 Seconds\n

SUOMIPOP FESTIVAALI JYVÄSKYLÄ

Lutakonaukio

SUOMIPOP FESTIVAALI JYVÄSKYLÄ
Kohteen nimi: SUOMIPOP FESTIVAALI JYVÄSKYLÄ
Tapahtuma-aika:
14.07.2021 - 16.07.2021

Katso kartta isompana

Esittely:

Suomipop Festivaalit juhlitaan heinäkuussa 2021

Pääsemme juhlimaan Suomipop Festivaalit livenä heinäkuussa. Luvassa kova kattaus parhaita kotimaisia, tunteellisia hetkiä sekä väljää tilaa juhlijoille!

Suomipop Festivaali Jyväskylä:
To: Antti Tuisku, BEHM, Arttu Wiskari, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani
Pe: Apulanta, Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska ja Yö-yhtye, Vesala, SANNI
La: Haloo Helsinki!, Elastinen, Anssi Kela, Ellinoora

Turvallisuussyistä toteutamme tämän vuoden tapahtuman erikoisjärjestelyin. Yleisömäärää on rajoitettu ja ohjelma on suunniteltu päälavan tiukkaan tykitykseen, jonne voimme myydä vain rajoitun määrän lippuja ja tämän vuoksi emme voi taata, että lippuja riittää kaikille halukkaille.

Mikäli tapahtuma ei kutsu sinua tänä vuonna, ymmärrämme tämän täysin ja voit siirtää lippusi ensi vuodelle 2022 ja varmistaa pääsyn ensi vuoden tapahtumaan ja samalla tuet tapahtuman tulevaisuutta. Kiitos suuresti lipun säilyttämisestä! Halutessasi voit myös palauttaa lippusi ja saat rahasi takaisin. Lisätietoa: www.suomipopfestivaali.fi/ukk

Tulemme taatusti kokemaan tunteellisia hetkiä yhdessä artistien kanssa, kun viimein taas kohtaamme livenä, tästä tulee todellinen Suomipop-kesä!

Luvassa kattavasti tapahtumainfoa sekä turvallisuustietoa tapahtuman nettisivuilla ja kanavissa tapahtuman lähestyessä, pysy siis kuulolla ja saat ajankohtaiset ohjeet turvalliseen festivaalielämykseen!

Mikäli haluat vaihtaa lippusi vuodelle 2022, lähetäthän viestiä otsikolla "Lippuvaihto Suomipop Jyväskylä" osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi. Kerro viestissä tilausnumerosi ja yhteystietosi. Mikäli sinulla ei ole tiedossa tilausnumeroa, toimitathan meille kuvan lipustasi. Sinulla on myös mahdollisuus hakea rahan palautusta tai vaihtoa lahjakorttiin linkin https://web.lippu.fi/palautus/ kautta. Lippujen vaihdot tai palautukset on tehtävä 20.6.2021 mennessä.

SUOMIPOP FESTIVAALI JYVÄSKYLÄ
Lutakonaukio, Jyväskylä
15.-17.7.2021
www.suomipopfestivaali.fi/jyvaskyla

Ikäraja K-18

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-terassille sekä VIP-katsomoon
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-rannekkeen
- Buffetruokailu VIP-alueella (yksi ruokailu per päivä)
Vip-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla

Muokattu: 01.07.2021