Time: 0.0036 Seconds\n

MATTI JOHANNES KOIVU, Turku

Logomo, Teatro-sali

MATTI JOHANNES KOIVU, Turku
Kohteen nimi: MATTI JOHANNES KOIVU, Turku
Osoite: Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku
Tapahtuma-aika:
18.01.2020 - 18.01.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

Logomon intiimissä Teatro-salissa nähdään alkuvuodesta kaksi kotimaista laulaja-lauluntekijää yhteiskeikalla. Matti Johannes Koivu esiintyy folktrion kera. Illan avaa kovassa nosteessa oleva Kanerva.

Matti Johannes Koivu kuuluu vankasti maamme vahvimpien laulaja-lauluntekijöiden riviin. Hänet tunnetaan artistina, joka ei epäröi tuoda tunteitaan musiikkiin. Koivu on julkaissut kahdeksan soololevyn lisäksi lastenmusiikkilevyn ja neljä albumia Ultramariini-yhtyeen jäsenenä. Suuren yleisön tietoon Koivu tuli alunperin cover-versioista, joita hän teki Irwin Goodmanin esittämistä kappaleista.

Oman tuotantonsa lisäksi Koivu on kirjoittanut lauluja ja tekstejä myös muille artisteille, muun muassa Vesa-Matti Loirille ja Lassi Valtoselle. Koivun musiikissa on kuultavissa vaikutteita muun muassa folkista ja beat-musiikista.

Live-esiintymisiin Matti Johannes Koivu suhtautuu intohimoisesti, ja onkin tehnyt satoja keikkoja ympäri Suomea yksin ja yhtyeensä kanssa. Koivu on kierrellyt saaristossa, toimistoissa, ravintoloissa ja tuntureilla. ”Musiikin kestävyys punnitaan elävän yleisön edessä. Laulujen täytyy toimia Hangosta Nuorgamiin, suurissa ja pienissä paikoissa. Rakastan live-esiintymisen haastetta; sitä kuinka jännittää ja hirvittää, ja kuinka musiikki parhaimmillaan vapauttaa esiintyjän ja yleisön.”

Matti Johannes Koivu on laajentanut viime vuosina muusikon toimenkuvaansa. Hän on tehnyt kolme historiaa ja sen ymmärtämistä käsittelevää radiodokumenttisarjaa Yleisradiolle. Näistä uusin esitettiin kesällä 2019. Musiikintekijänä Matti Johannes Koivu on julkaissut aiemmin seitsemän soololevyä sekä neljä albumia Ultramariini-yhtyeen jäsenenä. Emma-ehdokkaana Koivu on ollut niin Toisen maailman nimi -soololevyllään kuin Ultramariinin levyllä Ydin.

Kanerva on helsinkiläinen laulaja ja lauluntekijä, jonka debyyttialbumi ”Paritanssi” julkaistiin maaliskuussa 2018.  Albumi keräsi kiittäviä arvioita mm. Helsingin Sanomissa, Suomen Kuvalehdessä, MeNaisissa ja Soundissa. Levyltä julkaistiin singlet: ”Totuus ja Tiede”, ”Joutomaat”, ”Kypsiä marjoja” ja ”Muiden onni”. Albumin kappaleista muodostuu vahva kokonaisuus. Tekstit tutkivat pitkän parisuhteen kaarta aina suhteen alusta kirpeään loppuun saakka. Kanerva julkaisi lokakuussa 2019 toisen sooloalbuminsa.

Kun Kanervan debyyttialbumi kertoi arjesta ja parisuhteen kuolemasta, uuden levyn teemoja ovat aika ja elämännälkä. Levyn saundi on edellistä intensiivisempi ja tanssittavampi, ja se on askel kohti popimpaa äänimaailmaa. Biisit kertovat halusta elää enemmän ja muistoista joita kannamme mukana. Kaiken keskiössä on Kanervan taitava kerronta ja persoonallinen tyyli lauluntekijänä ja laulajana. Muillekin artisteille tekstittävä Kanerva kirjoittaa tarinoita tunnistettavasti mutta omalla näkökulmalla ja tunteella.

Livenä Kanerva on valloittavan karismaattinen esiintyjä. Ensimmäinen uuden albumin sinkkulohkaisu ”Fitbit” soi runsaasti mm. Yle Radio Suomessa.

Oman musiikin ohella Kanerva on mm. toimittanut Radio Helsingissä lauluntekstiaiheista ohjelmaa Lauluraita, kirjoittanut lastenteatteria ja -musiikkia sekä kirjoittaa lauluntekstejä muille musiikintekijöille.

*****

Lippu + tapas-lankku:
Nauti herkullinen tapas-lankku ennen konserttia!
Suomalaisia tapaksia sisältävä menu tarjoillaan Teatrossa tuntia ennen konsertin alkua.
Lankun ohessa voit nauttia Teatron hyvin varustellun baariin viinejä, cocktaileja sekä panimotuotteita.
Teatro aukeaa konsertti-iltana klo 12.00 brunssin merkeissä, www.teatroturku.fi

Tapas-lankku:
kylmäsavuporoa ja tattimajoneesia, kylmäsavulohta ja savumuikkua, mummonkurkkua, mallaslimppua ja kirnuvoita.

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio.
Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.
Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä.  
Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.

Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: info@sunborncatering.com | puh. (02) 44 56 700.

Illan aikataulu:
- Klo 19.00 Tapas-lankku tarjolla Teatrossa
- Klo 20.00 konsertti alkaa


HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueilla on lippuautomaatteja, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark ja ParkMan -palveluiden kautta.

www.logomo.fi




Muokattu: 19.01.2020