Time: 0.0021 Seconds\n

Tahko

Tahkovuori

Tahko
Kohteen nimi: Tahko
Osoite: Tahkolaaksontie 4 A, 73310 Kuopio
Puhelinnro: 017 481 400
WWW:: https://www.tahko.com/fi/

Katso kartta isompana

Esittely:

Tahko on aktiivinen matkailukeskus, jossa työ ja loma yhdistyvät saumattomasti ympäri vuoden. Loistavat rinteet, monipuoliset tapahtumat, luistavat ladut ja lupsakka meno vetävät Tahkolle niin perheitä, ystäväporukoita kuin yritysvieraitakin.

Tahkon maankuulu afterski ja yökerhojen huippuesiintyjät takaavat sen että syke jatkuu katkeamattomana myöhään yöhön saakka. Upeat golfkentät, luonnonläheisyys, kauniit ulkoilureitit ja järvenrantojen suvimaisemat viehättävät matkailijoita kesäisin.

Majoitus järjestyy vaivattomasti alueen lukuisissa hotelleissa, huviloissa tai huoneistoissa ja ravintolapalveluissa on mistä valita. Myös ohjelmapalveluja on tarjolla kaiken ikäisille, joten oletpa aktiivinen liikkuja, vannoutunut luontoihminen tai kylpylän huveja ja hemmottelua kaipaava, on Tahkolla aina mieleistä tekemistä.

Alle tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Kuopion keskusta tarjoaa matkailijoiden ulottuville myös tasokkaat kulttuuripalvelut ja ostosparatiisit. Keskeisen sijaintinsa vuoksi Tahkolle on helppo tulla, saavut sitten omalla autolla, junalla, lentäen tai bussilla.

Muokattu: 15.03.2021