Time: 0.0022 Seconds\n

Saariselka.com - Saariselän Keskusvaraamo

Saariselkä

Saariselka.com - Saariselän Keskusvaraamo
Kohteen nimi: Saariselka.com - Saariselän Keskusvaraamo
Osoite: Honkapolku 2, 99830,Inari
Puhelinnro: +358 16 554 0500
WWW:: https://saariselka.com
Aukioloajat: Voit tarkistaa aukiolon kohteen kotisivuilta.

Katso kartta isompana

Esittely:

Nämä pohjoiset alueet ovat takapihojamme. Olemme Suomen pohjoisimman loma-alueen kattavin loma- ja matkakauppa. Tarjoamme majoitusta, aktiviteetit, kuljetus- ja ruokailupalveluja Saariselän ja Pohjois-Lapin alueella niin yrityksille kuin yksityisillekin vierailijoille.

Haluamme tarjota Sinulle yksilöllisiä vaihtoehtoja lomailun, harrastamisen, virkistäytymisen ja rentoutumisen tarpeisiin yhdellä sivustolla ja yhdessä kaupassa. Tarjoamme Sinulle oman kokemuksemme Pohjois-Lapista!

Täällä ovat Euroopan laajimmat erämaat. Urho Kekkosen kansallispuisto on yksi suurimmista luonnonsuojelualueista ja suosittu retkeilyalue. Järvet ja joet, sadat tunturit, vaarat, jängät ja suot sekä vuodenaikojen ja valojen taika lumoavat sukupolvesta toiseen. Koskematonta luontoa asuttavat karhut, ahmat, sudet ja muut piileskelijät

Saariselän tunturikylässä korkeatasoiset palvelut, hotellit, ravintolat ja aktiviteetit ovat kävelymatkan päässä toisistaan.

--

Saariselän Keskusvaraamo (Saariselkä Booking) on koko Pohjois-Lapin kattava paikallinen lomapalvelutalo. Valikoimassa on majoituskohteita ja aktiviteetteja sekä kuljetus- ja ruokailupalveluja yrityksille, yksityisille ja järjestöille.

24 h Saariselkä Booking on reaaliaikainen Lomavaraamo, josta voi ostaa lennot ja majapaikan samaan aikaan. Majapaikaksi voi valita hotellin, huoneiston tai mökin. Lisäksi vuodeaikojen mukaan vaihtuvia aktiviteetteja sekä muita oheispalveluja.

Kommentoi