Time: 0.0030 Seconds\n

NAZARETH

Hyvinkääsali

NAZARETH
Kohteen nimi: NAZARETH
Osoite: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
Tapahtuma-aika:
21.11.2019 - 21.11.2019

Katso kartta isompana

Esittely:

Nazareth kuuluu ensimmäisen sukupolven Hard & Heavy yhtyeisiin jolla on merkittäviä yhtenäisiä musiikillisia ominaisuuksia myös muihin hardrock yhtyeisiin, kuten Led Zeppeliiniin, Deep Purpleen, Uriah Heepiin sekä Black Sabathiin perustamisvuodesta 1968 lähtien. Yli 60 miljoona levyä myyneenä Nazareth on (Simple Mindsin lisäksi) yksi menestyneimmistä skotlantilaisista yhtyeistä maailmalla. Nazareth on siis pioneeri omassa genressään.

Kun nämä rockin hirmuliskot saapuvat yli 25 Euroopan kaupunkia kattavalle kiertueelle, tulkiten klassikoitaan kuten This Flight Tonight, Expect No Mercy, Hair Of The Dog, Dream On tai Love Hurts, emme pelkästään pääse aikamatkalle takaisin villiin 70-lukuun, vaan pääsemme myös kokemaan läheltä yhtyeen joka huokuu vielä iloa soittamiseen ja joka on hyvin valmistautunut 50 vuoden kokemuksella tulevaisuuteen.

Bändin itsevarmuuden pohjana toimii myös uusi laulaja Carl Sentance. Lahjakkaalla rock-äänellä varustettu Welshiläinen laulaja täyttää yhtyeessä aukon jonka edellinen laulaja Dan McCafferty jätti lähdettyään yhtyeestä vuonna 2013. Sentancellä on pitkän linjan kokemus päälaulajana myös bändeissä Krokus ja Tokyo Blade ja hän on myös työskennellyt isojen nimien, kuten Geezer Butlerin (Black Sabbath), Paul Chapmanin (UFO), Vinny Appicen (Dio, Sabbath) ja Don Aireyn (Deep Purple) kanssa. Nazarethin suuresti odotettu Euroopan kiertue alkaa marraskuussa 2018 kiertäen myös Saksan, Itävallan ja Sveitsin kautta.

Viime lokakuussa julkaistiin yhtyeen uusin albumi Tattooed On My Brain maailmanlaajuisesti.

NAZARETH – the band:

Pete Agnew – Basso (perustajajäsen)
Jimmy Murrison – Kitara
Lee Agnew – Rummut
Carl Sentance – Laulu

Muokattu: 22.11.2019