Time: 0.0036 Seconds\n

KOLMEN KIMPPA, Helsinki

Studio Pasila

KOLMEN KIMPPA, Helsinki
Kohteen nimi: KOLMEN KIMPPA, Helsinki
Osoite: Ratamestarinkatu 5, 00520 Helsinki
Tapahtuma-aika:
30.11.2019 - 30.11.2019

Katso kartta isompana

Esittely:

Clément Michel
Kolmen kimppa
Kimppakomedia

Studio Pasila – Ratamestarinkatu 5
Ensi-ilta 12.9.2019
Kesto noin 2 t sis. väliajan
10 € - 50 €

”Ei kolmen kimppa ikinä toimi. Yks menettää aina hermonsa ja häipyy.”

Pauli on hyvin kyllästynyt tyttöystäväänsä Sophieen. Hän haluaisi erota, mutta sitä ei ole niin helppo sanoa suoraan, joten Paul päättää yrittää saada Sophien jättämään hänet.


Apuun tulee Martin, jonka Pauli pyytää muuttamaan heidän kotiinsa, varmana siitä, että Sofia kyllästyy kimppakämppäelämään ja lähtee. Käy kuitenkin niin, että Sofia on hyvin ymmärtäväinen oudosti käyttäytyviä miehiä kohtaan, eikä ota yhteisasumisesta nokkiinsa.

Pääseekö Pauli luovimaan tilanteesta sinkkuna ja reilun miehen maineen säilyttäen, pysyykö Martin hänelle kaavaillussa roolissa ja millaisen yllätyksen Sofia järjestää? Kuka menettää hermonsa ja häipyy?

Hiukan hiostavallakin tasolla tunnistettavaa kreisikomediaa, jossa yritetään pysyä kimpassa ja irrottautua yhtä terhakkaasti. Kolmen kimppa on raikas ja railakas, ihan pimeä, ja hyvinkin tunnistettava.

Esitysoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner Oy

Ihastuttavan nuorekas, ilmava ja notkea esitys, joka tuo studio Pasilan estradille nuorten esiintyjien hengästyttävää näyttelijäntyötä.” Helsingin Sanomat 13.9.2019 – Laura Kytölä

*** Helsingin Kaupunginteatteri pilotoi yhdessä Lippupisteen kanssa teatteriesityksen dynaamista hinnoittelua syksyllä 2019. Pilotointi tehdään studio Pasilassa syyskuussa komedian Kolmen kimppa esityksissä.

Lipun hinta määräytyy näytännön täyttöasteen ja ostoajankohdan mukaan. Esityksen lippujen tullessa myyntiin lippujen lähtöhinta on selvästi alhaisempi kuin normaali studio Pasilan lipun hinta (35 €). Tämän jälkeen algoritmi määrittelee kunkin näytännön lipun hintaa kysynnän mukaan 25 € ja 50 € välillä.

Dynaamisessa hinnoittelussa ei ole perinteisiä alennuksia esim. eläkeläisille ja opiskelijoille, vaan kaikilla ostajilla on tasapuolisesti mahdollisuus hyödyntää hinnoittelun tarjoamia etuja. Ryhmälippujen varaajilla on halutessaan edelleen mahdollisuus asioida teatterin myyntipalvelussa perinteistä kiinteää hinnoittelua soveltaen.


Tekijät
Elina Hietala
SOFIA

Jarkko Niemi
PAULI

Olli Rahkonen
MARTIN

Reita Lounatvuori
Suomennos

Liisa Mustonen
Ohjaus

Tellervo Syrjäkari
Lavastaja, pukusuunnittelija

Teppo Saarinen
Valosuunnittelija

Maura Korhonen
Äänisuunnittelija

Aino Hyttinen
Naamiointi

Lisätietoja

Muokattu: 01.12.2019