Time: 0.0217 Seconds\n

Pescator Villas

Hyrylä

Pescator Villas
Kohteen nimi: Pescator Villas
Osoite: Kalamestarintie 6 A, 04300,Tuusula
Puhelinnro: 040 523 3337
WWW:: https://www.pescatorvillas.com/pescator-villas/

Katso kartta isompana

Esittely:

Pescator Villas-huoneistot tarjoavat ainutlaatuisen ja hurmaavan vaihtoehdon majoittumiseen ja kokoontumiseen. Villoissa vietät aikaa oman ryhmäsi ehdoilla ja rakennat vierailustasi itsesi näköisen. Voit tuoda omat ruoat/ juomat mukanasi tai tilata haluamiasi palveluita täyden palvelun periaatteella.

Pescator Villas-huoneistot sijaitsevat rauhallisella, luonnonläheisellä alueella Tuusulanjärven rannalla. Hyrylän keskustan palvelut (esim. ruokakaupat, bussiasema HSL-yhteyksillä) ovat 1,5 km:n päässä, Keravalle on matkaa n. 7 km ja Järvenpäähän 10 km. Helsinki-Vantaan lentokentälle on vain 15 min ajomatka ja Helsinkiin pääsee puolessa tunnissa. Pescator Villas-huoneistojen välittömästä läheisyydestä pääset polkupyörällä kätevästi järven ympäri kulkevalle pyörätielle ja kulttuurimaisemiin.

Huoneistot ovat hyvin varusteltuja, nykyaikaisia asuntoja. Jokaisesta huoneistosta on upeat näkymät järvelle niin olohuoneesta, terasseilta kuin makuuhuoneen parvekkeeltakin. Vehreällä piha-alueella voi viettää aikaa esim. pihapelien merkeissä ja rannalta pääsee järvelle veneilemään tai vaikkapa kalastelemaan. Talviaikaan järvellä voi esim. luistella tai tehdä matkaa potkukelkalla.

Kommentoi