Time: 0.0010 Seconds\n

Ravintola Backas

Ravintola Backas
Kohteen nimi: Ravintola Backas
Osoite: Ylästöntie 28, 01510,Vantaa
Puhelinnro: 0400 153 281
WWW:: https://ravintolabackas.fi/

Katso kartta isompana

Esittely:

Tervetuloa nauttimaan 200 vuotta vanhasta kartanomiljööstä kakluuneineen sekä puistoineen. Kartanon sisätilat on kunnostettu ja remontoitu vuonna 2017 ja sisustus mukailee 1920-lukua.

Ravintola Backas sijaitsee kehä kolmosen tuntumassa, Vantaan Pakkalassa, lähellä lentokenttää ja Helsingin pitäjän kirkonkylää.

Ravintola Backas on uudelleenelävöitetty idyllisen alueen tapahtumien keskus. Avarat peltomaisemat, Vantaanjoki, Helsingin pitäjän kirkonkylä ja Pyhän Laurin kivikirkko, kotieläintila Haltiala sekä useat viihtyisät asuinalueet, kuten Kartanonkoski, Pakkala ja Ylästö ympäröivät Backaksen kartanoa.

Ravintola Backas monipuolisine tiloineen sopii niin juhliin perheille kuin kokouksiin yrityksille. Tarjoamme myös suositut lounaskattaukset yleisinä juhlapäivinä.

Ravintola Backaksessa järjestämme yleisiä illanviettoja ja tapahtumia ympäri vuoden. Talvisaikaan tapahtumat ovat kartanolla tai sen läheisyydessä ja kesäaikaan Tapahtumakeskus Puimalassa. Nämä tapahtumat sopivat erinomaisesti kesäjuhliksi vaikka isommallekin yritykselle tai miksi et muistaisi parhaimpia asiakkaitasi konsertilla ja grilliherkuilla. Iltoihin on helppo yhdistää myös alkuun kokouspäivä kartanolla tai saunailta Tiilitehtailijan saunalla.

TAPAHTUMIA 2019

30.4. K18 Sikavappu --- 12.5. Samuli Edelmann -Äitienpäiväkonsertti --- 24.5. Erin & kesäkauden avajaiset --- 14.6. Maija Vilkkumaa & Puimalan Grillibileet --- 17.8. Jarkko Ahola --- 27.9. Puimalan Oktoberfest --- 13.12. Joulun tarina - ohjelmallinen illallinen

Juhaltiedustelut ja pöytävaraukset: myynti(a)ravintolabackas.fi tai puh. 0400 153 281

Kommentoi