Time: 0.0013 Seconds\n

Ravintola Backas - Backaksen kartano

Ravintola Backas - Backaksen kartano
Kohteen nimi: Ravintola Backas - Backaksen kartano
Osoite: Ylästöntie 28, 01510 Vantaa
Puhelinnro: 0400 153 281
WWW:: https://ravintolabackas.fi/
Lisätieto:
Avoinna vain tilauksesta

Katso kartta isompana

Esittely:

Tervetuloa nauttimaan 200 vuotta vanhasta kartanomiljööstä kakluuneineen sekä puistoineen. Kartanon sisätilat on kunnostettu ja remontoitu vuonna 2017 ja sisustus mukailee 1920-lukua.

Ravintola Backas sijaitsee kehä kolmosen tuntumassa, Vantaan Pakkalassa, lähellä lentokenttää ja Helsingin pitäjän kirkonkylää.

Ravintola Backas on uudelleenelävöitetty idyllisen alueen tapahtumien keskus. Avarat peltomaisemat, Vantaanjoki, Helsingin pitäjän kirkonkylä ja Pyhän Laurin kivikirkko, kotieläintila Haltiala sekä useat viihtyisät asuinalueet, kuten Kartanonkoski, Pakkala ja Ylästö ympäröivät Backaksen kartanoa.

Ravintola Backas monipuolisine tiloineen sopii niin juhliin perheille kuin kokouksiin yrityksille. Tarjoamme myös suositut lounaskattaukset yleisinä juhlapäivinä.

Ravintola Backaksessa järjestämme yleisiä illanviettoja ja tapahtumia ympäri vuoden. Talvisaikaan tapahtumat ovat kartanolla tai sen läheisyydessä ja kesäaikaan Tapahtumakeskus Puimalassa. Nämä tapahtumat sopivat erinomaisesti kesäjuhliksi vaikka isommallekin yritykselle tai miksi et muistaisi parhaimpia asiakkaitasi konsertilla ja grilliherkuilla. Iltoihin on helppo yhdistää myös alkuun kokouspäivä kartanolla tai saunailta Tiilitehtailijan saunalla.

Muokattu: 08.06.2023