Time: 0.0012 Seconds\n

SE-Action - Porkkala Travel - Purnus Jokilaakso

SE-Action - Porkkala Travel - Purnus Jokilaakso
Kohteen nimi: SE-Action - Porkkala Travel - Purnus Jokilaakso
Osoite: Purnuksentie 55, 02570 Siuntio
Puhelinnro: 09 256 4040
WWW:: https://www.seaction.com/fi/

Katso kartta isompana

Esittely:

SE-Action, Porkkala Travel ja Purnus Jokilaakso keskittyvät palvelutarjonnassaan erityisesti ohjelmapalveluihin, kokousten ja juhlien järjestämiseen, mökkien vuokraamiseen sekä melontaan järjestämällä melontaretkiä ja vuokraamalla melontavälineistöä.

MELONTA

Omatoiminen meloja voi vuokrata melontakaluston SE-Actionin Melontakeskuksesta Siuntiosta tai Espoosta. Tarvittaessa kuljetamme melontakaluston myös haluttuun paikkaan.

SE-Actionin melontakeskusten kalustoon kuuluu erilaisia kajakkiyksiköitä, kajakkikaksikoita, SUP-lautoja sekä inkkareita (vain Siuntiossa). Vuokraan sisältyvät melat, melontaliivit ja vesitiiviit pussit.

SE-Action järjestää kesäaikaan melontaretkiä tilauksesta yrityksille ja ryhmille toiminta-alueenaan Länsi-Uusimaa ja pääkaupunkiseutu.

OHJELMAPALVELUT

SE-Actionin ohjelmapalveluista löydät monenlaista ohjelmaa tunnelmallisista nuotiohetkistä vauhdikkaisiin seikkailuhin. Tiiminä toimiminen, tarinallinen murhamysteeri, kätevät eräniksit, pyöräily tai vesijumppa - meiltä löydät juuri Sinun tarpeisiisi sopivaa ohjelmaa.

KOKOUKSET JA JUHLAT

SE-Actionin pitkä kokemus erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä on muokannut palvelutarjontamme niin kattavaksi, että meihin kannattaa ottaa yhteyttä, olipa suunnitelmissa oleva tilaisuutenne minkä tyyppinen tahansa. Järjestämme hyväntuulisia tilaisuuksia, joissa ilmapiiri on tavanomaista rennompi ja siksi viihtyisämpi.

VUOKRAMÖKIT

Kaksi identtistä vuokramökkiämme, Simpukka ja Saukko, sijaitsevat Uudellamaalla, Purnus Jokilaaksossa Siuntiossa. Mökkimme tarjoavat erittäin mukavat yöpymistilat 4+2 hengelle. Mökkien pinta-ala on 67 m² ja molemmista löytyy keittiö, olohuone (vuodesohva kahdelle), kaksi makuuhuonetta (neljälle henkilölle), wc, suihkuhuone ja sauna.

Mökit ovat kattavasti varusteltuja nykyaikaisin mukavuuksin.

SJUNDBY & JÄÄTELÖ

Sjundbyn linna on aito keskiaikainen kivilinna, joka suorastaan huokuu historiallista arvokkuutta. Linna on rakennettu 1560-luvulla ja sitä ovat vuosisatojen saatossa asuttaneet kuuluisat aatelissuvut kuninkaallisine vieraineen.

Nykyisin linnaan pääsee tutustumaan SE-Actionin kautta. Opastuskierrosten lisäksi järjestämme linnan tiloissa ohjelmaa ja ruokailua ryhmille, jotka voivat nauttia keskiaikaisesta tunnelmasta.

Café Sjundby sijaitsee Siuntiossa Sjundbyn linnan vanhassa viljamakasiinissa. Se on erinomainen käyntikohde polkupyöräilijöille, moottoripyöräilijöille, historiasta kiinnostuneille ja lisäksi se sijaitsee sopivasti Siuntionjoen melontareitin varrella ja on siksi saavutettavissa helposti myös meloen vaikkapa SE-Actionin Melontakeskukselta käsin.

Kahvilassa on tarjolla herkullisia makeita ja suolaisia leivonnaisia omasta keittiöstämme sekä paikallista Sjundbyn jäätelöä. Nautinnon täydentää huippulaatuinen luomukahvi. Kahvila on avoinna kesäaikaan.

Muokattu: 13.06.2023