Time: 0.0009 Seconds\n

Kids Escape ja Family Escape

Exit Room Helsinki

Kids Escape ja Family Escape
Kohteen nimi: Kids Escape ja Family Escape
Osoite: Mäkelänkatu 54 B (2. kerros) / Inarintie 6 / Euran, 00510,Helsinki
Puhelinnro: +358 44 936 0289
WWW:: http://www.kidsescape.fi
Lisätieto:
Paikalle on hyvät julkiset kulkuyhteydet – vieressä (Kids Escape ja Miljoonaperintö: Mäkelänrinteen pysäkki, Kids Escape Kuuraketti ja Outo Auto: Vallilan kirjaston pysäkki, Pikaloma Karibialla: Hauhontien pysäkki) pysähtyvät mm. bussit 64, 65, 66, 67, 72, 614, 615, 623 ja 633. Talojen edustalla on myös julkisia pysäköintipaikkoja (huom. arkisin maksullinen pysäköinti).

Katso kartta isompana

Esittely:

KIDS ESCAPE -pelit ovat hulvatonta ajanvietettä kaikille 8-13-vuotiaille ja täydellinen ohjelma vaikkapa synttäreille. Huoneet on suunniteltu ikäryhmän kiinnostuksen kohteet ja taitotaso huomioon ottaen.

Pakohuoneet ovat hauskoja, vuorovaikutustaitoja ja päättelykykyä kehittäviä pelejä, joissa ryhmä pääsee käyttämään useita eri aisteja ja vahvuuksiaan.

Kids Escape -pakohuoneiden takana ovat Exit Room Helsingin ammattimaiset pelinkehittäjät ja pedagogit. Lapset ovat pelin aikana ohjaajan valvonnassa, ja riittää, kun yksi huoltaja on pelien aikana lähistöllä.

Kids Escape – jännittäviä arvoituksia, hauskanpitoa ja monia yllätyksiä. Luvassa on huikea elämys, joka jää taatusti mieleen!.

****************

Miljoonaperintö ja Pikaloma Karibialla FAMILY ESCAPE -pelit ovat perheille ja vähemmän pelanneille suunniteltuja versioita rakastetuista escape room -peleistä. Pelejä suositellaan lukemaan oppineille – tätä nuoremmatkin voivat kuitenkin hyvin osallistua peliin huoltajan seurassa. Yläikärajaa ei ole!

**UUTTA! Kids Escape on kasvanut vuodessa yhdestä huoneesta peräti neljään eri teemaan. Lisäksi Family Escape -huoneita on nyt kaksi. Pikaloma Karibialla -huoneesta on olemassa nyt varta vasten perheille suunniteltu versio**

Kids Escape Taikahuone ja Viidakko + Miljoonaperintö: Mäkelänkatu 54 B (huom. B-rappu, ei A-rappu!).

Kids Escape Kuuraketti ja Outo auto: Inarintie 6

Pikaloma Karibialla FAMILY: Eurantie 2

Kommentoi