Time: 0.0015 Seconds\n

Prison Island Tampere & Megazone Tampere

Tullintori

Prison Island Tampere & Megazone Tampere
Kohteen nimi: Prison Island Tampere & Megazone Tampere
Osoite: Hammareninkatu 6, 33100 Tampere
WWW:: https://www.prisonisland.fi/tampere/
Lisätieto:
Sähköposti on usein nopein tapa tavoittaa meidät. PRISON ISLAND: tampere@prisonisland.fi / puh. 050 400 7811. MEGAZONE: tampere@megazone.fi / puh. 020 721 9492

Katso kartta isompana

Esittely:

PRISON ISLAND

Ota mukaan ystäväsi ja valmistaudu haastavaan ja jännittävään seikkailuun Prison Islandissa. Pelin tarkoituksena on ratkaista 2 – 4 henkilön tiimeissä mahdollisimman monta toinen toistaan jännempää, hauskempaa ja haastavampaa tehtävää sekä kerätä mahdollisimman paljon pisteitä – vain aika on rajana. Tampereella on 23 erilaista selliä ja mukaan mahtuu jopa 60 yhtäaikaista seikkailijaa. Koko tiimin osallistuminen tehtävien ratkaisemiseksi on erittäin tärkeää, kaikkien taitoja tarvitaan.

Selliin mennessänne joukkueen ensimmäinen tehtävä on ratkaista mitä sellissä tulee tehdä. Kun luulette tietävänne tehtävän, tulee se suorittaa mahdollisimman pian, ennen kuin aika tulee vastaan. Jos ratkaisu ei avaudu ensimmäisellä yrityksellä, niin voit aina palata samaan selliin uudestaan – niin kauan kuin aikaa on. Prison Island -vankilaseikkailu on huippuhauskaa ajanvietettä aikuisille ja lapsille.

MEGAZONE

Megazone on futuristinen sisäliikuntapeli. Pelaajille puetaan huipputeknologiaa sisältävät panssarit päälle ja heidät varustetaan vaarattomilla, mutta upeilla scifi-laser-aseilla. Peli on kontaktiton ja väkivallaton, joten se sopii lähes kaikenikäisille.

Pelialueena toimii labyrinttimainen kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Kentällä on pieniä korkeuseroja ja UV-valaistus, jossa kirkkaat värit hohtavat upeasti. Taustan tunnelmallinen musiikki ja usvaan piirtyvä laser nostavat kokemuksen huippuunsa!

Kohteemme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Tullintorin kauppakeskuksessa. Tervetuloa viihtymään!

Lisätietoja ja varaukset: https://megazone.fi/tampere/

Muokattu: 29.07.2020

Kommentoi