Time: 0.0012 Seconds\n

Talma Active Park -seikkailupuisto & Bike Park

Talma, Sipoo

Talma Active Park -seikkailupuisto & Bike Park
Kohteen nimi: Talma Active Park -seikkailupuisto & Bike Park
Osoite: Norantie 1, 04240 Sipoo
Puhelinnro: 0400 716 882 (seikkailupuisto)
WWW:: http://www.talmaski.fi/kesa/

Katso kartta isompana

Esittely:

Tervetuloa seikkailemaan! Talman seikkailupuisto on täynnä hauskaa tekemistä kaikenikäisille.

Puistomme ytimessä komeilee kiipeilyratamme jolla on kuusi eri tasoa ja yhteensä 85 estettä, matalimmat ja helpoimmat tasot ovat lapsille ja korkeimmat radat tarjoavat haastetta hurjapäisimmillekin. Ylimmät radat kehittävät fyysistä kuntoa toden teolla ja väitämme että tämä on yksi hauskimmista liikuntamuodoista.

Radoillamme on ZAZA-2 jatkuvavarmisteinen turvajärjestelmä joka on helppokäyttöinen ja aukoton. Asiakas on kytkettynä turvavaijeriin radan alusta radan loppuun.Haastavimmat ratamme kulkevat 12 metrin korkeudessa ja helpoin juuri maanpinnan yläpuolella. Kiipeilyradan lopussa on kaksi yli 200 metristä vaijeriliukua joilla pääsee kovaa korkealla. Painorajoitus vaijeriliu’uilla on 40 kg.

Kiipeilyradan lisäksi Talmassa voi pelata paintball-värikuulapeliä, frisbeegolfia sekä minigolfia (12 väylää). Uusimpia palvelujamme (kesästä 2020 lähtien) on Bike Park eli alamäkipyöräily ja vuokrattavat E-fatbiket (aikuisten sähköfatbiket, lasten sähköiset Mtb-pyörät sekä Polen Evolinkit).

Talvella suosittu Werneri Parkkimme on auki myös kesäversiona. Touhupuistossamme on pomppulinna, Acon-trampoliini, karuselli, aivan maanpinnan yläpuolella toimiva lasten kiipeilyrata (esteitä 11, soveltuu 2-6v.), moottorilla varustettu keinukaruselli, tavallinen karuselli, sählykaukalo ja pelivälineet, frisbeegolf -tarkkuusheittokori sekä erilaisia pihapelejä vapaasti käytettävänä. Werneri Park on maksuton alle 2-vuotiaille. Kesä-Wernerin uusimpia laitteita ovat sähkötoimiset kaivurit poleteilla!

Rinneravintolamme palvelee koko kesän aina seikkailupuiston ollessa auki, tervetuloa herkuttelemaan, A-oikeudet ja aurinkoterassi näkymällä puistoon!

Talmassa voit järjestää myös lasten synttärit, aikuisten saunaillan aktiviteetteineen tai suunnata Talmaan luokkaretkelle.

Muokattu: 12.06.2021

Kommentoi