Time: 0.0011 Seconds\n

Talma Active Park -seikkailupuisto

Talma, Sipoo

Talma Active Park -seikkailupuisto
Kohteen nimi: Talma Active Park -seikkailupuisto
Osoite: Norantie 1, 04240,Sipoo
Puhelinnro: 0400 716 894
WWW:: http://www.talmaski.fi/kesa/

Katso kartta isompana

Esittely:

Tervetuloa seikkailemaan! Talman uusi seikkailupuisto on täynnä hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Puistomme ytimessä komeilee kiipeilyratamme, jolla on kuusi eri tasoa ja 85 estettä. Matalimmat ja helpoimmat tasot ovat lapsille ja korkeimmat radat tarjoavat haastetta hurjapäisimmillekin. Radoillamme on ZAZA-2 jatkuvavarmisteinen turvajärjestelmä.

Haastavimmat ratamme kulkevat 12 metrin korkeudessa ja helpoin juuri maanpinnan yläpuolella. Kiipeilyradan lopussa on kaksi yli 200 metristä vaijeriliukua, joilla pääsee kovaa korkealla. Kiipeilyradan lisäksi Talmassa voi pelata paintball-värikuulapeliä, frisbeegolfata 18-väyläisellä radallamme sekä pelata minigolfia (12 väylää).

Talvella suosittu Werneri Parkkimme auki myös kesäversiona. Touhupuistossamme on kaksi pomppulinnaa, Acon-trampoliini, karuselli, aivan maanpinnan yläpuolella toimiva lasten kiipeilyrata (esteitä 11, soveltuu 2-10v.), moottorilla varustettu keinukaruselli, tavallinen karuselli, sählykenttä perheen pienimmille, frisbee golf -tarkkuusheittorata sekä erilaisia pihapelejä vapaasti käytettävänä.

Erittäin tasokas kesäravintolamme tarjoilee Siipiveikkojen wingsejä, mahtavia burgereita, kuuluisia pizzojamme unohtamatta. Rinneravintolamme palvelee koko kesän aina seikkailupuiston ollessa auki, tervetuloa herkuttelemaan!

Talma Active Park järjestää seikkailuleirejä lapsille. Talmassa voi järjestää myös synttärit tai suunnata Talmaan luokkaretkelle.

Kommentoi