Time: 0.0018 Seconds\n

Lomakeskus Revontuli

Hankasalmi

Lomakeskus Revontuli
Kohteen nimi: Lomakeskus Revontuli
Osoite: Revontulentie 1, 41500,Hankasalmi
Puhelinnro: +358 14 8448 200
WWW:: https://www.revontuli.fi/fi/
Aukioloajat: Revontuli - Mukavuusalue Keski-Suomessa - on avoinna ympäri vuoden monipuolisine aktiviteetteineen.

Katso kartta isompana

Esittely:

Revontuli on kauniissa järvimaisemissa Jyväskylän lähellä sijaitseva suosittu loma- ja viihdekeskus, jossa eturivin artistit tanssittavat, luonnonmaisemat rentouttavat ja ruoka maistuu amerikkalaistyylisessä ravintolassa keilailun ohessa.

Igluilu ja mökkeily maistuvat saunoen ja taivasta ihaillen. Niin loma-, juhla- kuin -kokousvieraat ovat tervetulleita ja golf sujuu 18-reikäisellä kentällä.

Revontulen lähistöltä, Konneveden ja Rautalampien kuntien alueelta, löytyy yksi Suomen uusimmista kansallispuistoista. Jylhien metsien ja järvien Etelä-Konneveden kansallispuisto avattiin v. 2014. Lisää luontokohteita ja aktiviteetteja kotisivuillamme kohdassa "Aktiviteetit".

Revontuleen on kohonnut vuodesta 2018 lähtien upeita lasikattoigluja elämykselliseen majoittumiseen Iso-Virmasjärven rannalla.

Talvella laduille pääset suoraan majoituksen vierestä golfkentän laidalta ja laskettelukeskus Häkärinteet sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Revontulesta pääset hiihtäen sekä Hankasalmen kirkonkylälle että Häkärinteille.

Hankasalmen kunnasta löytyvät tarvittavat lähipalvelut. Lähimpiin kaupunkeihin Jyväskylään on n. 45 km ja Kuopioon n. 100 km. Tervetuloa rentoutumaan!"

Kommentoi