Time: 0.0010 Seconds\n

Revontuli Resort

Hankasalmi

Revontuli Resort
Kohteen nimi: Revontuli Resort
Osoite: Revontulentie 1, 41500 Hankasalmi
Puhelinnro: +358 14 8448 200
WWW:: https://www.revontuli.fi/fi/
Aukioloajat: Revontuli Resort on avoinna ympäri vuoden monipuolisine aktiviteetteineen ja hemmotteluineen.

Katso kartta isompana

Esittely:

Revontuli Resort on kauniissa järvimaisemissa Jyväskylän lähellä sijaitseva suosittu loma- ja viihdekeskus, jossa eturivin artistit tanssittavat, luonnonmaisemat rentouttavat ja ruoka maistuu amerikkalaistyylisessä ravintolassa keilailun ohessa.

Igluilu ja mökkeily maistuvat saunoen ja taivasta ihaillen. Niin loma-, juhla- kuin -kokousvieraat ovat tervetulleita ja golf sujuu 18-reikäisellä kentällä.

Revontulen lähistöltä, Konneveden ja Rautalampien kuntien alueelta, löytyy yksi Suomen uusimmista kansallispuistoista. Jylhien metsien ja järvien Etelä-Konneveden kansallispuisto avattiin v. 2014. Lisää luontokohteita ja aktiviteetteja kotisivuillamme kohdassa Aktiviteetit.

Revontuli Resortiin on kohonnut vuodesta 2018 lähtien upeita lasi-igluja elämykselliseen majoittumiseen Iso-Virmasjärven rannalla.

Talvella laduille pääset suoraan majoituksen vierestä golfkentän laidalta ja laskettelukeskus Häkärinteet sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Revontulesta pääset hiihtäen sekä Hankasalmen kirkonkylälle että Häkärinteille.

Hankasalmen kunnasta löytyvät tarvittavat lähipalvelut. Lähimpiin kaupunkeihin Jyväskylään on n. 45 km ja Kuopioon n. 100 km.

Tervetuloa rentoutumaan Revontuli Resortiin!

Muokattu: 11.10.2021