Time: 0.0010 Seconds\n

Visit Sipoo

Visit Sipoo
Kohteen nimi: Visit Sipoo
Osoite: Lukkarinmäentie 2, 04130,Sipoo
Puhelinnro: +358 9 2353 6000
WWW:: https://www.visitsipoo.fi/etusivu

Katso kartta isompana

Esittely:

Rentoudu ja koe luonto, saaristo ja maaseutu. Sipoo - vain hetki itään Helsingin keskustan vilinästä. Seikkailu odottaa sinua!

Sipoossa voit harrastaa erilaisia virkistäviä aktiviteetteja, kuten retkeillä Sipoonkorven kansallispuistossa, ratsastaa kartanomaisemissa, golfata ja frisbeegolfata useilla kentillä, lasketella ja kiipeillä Talmassa sekä veneillä, kalastaa ja nautiskella saaristosta vesibusseineen.

Sipoo on viehättävä kaksikielinen kunta Uudellamaalla Helsingin ja Vantaan itäpuolella. Sipoon keskustaajama sijaitsee pohjoisempana Nikkilässä ja eteläinen isompi taajama on jatkuvasti kasvanut ja uudistunut Söderkulla.

Merellinen saaristo, kauniit kumpuilevat maalaismaisemat ja laajat metsäalueet lähellä pääkaupunkia rentouttavat niin paikallisia kuin luonnosta pitäviä matkailijoita. Sipoossa on idyllisiä kahvila-, ravintola- ja taidekohteita, esimerkkeinä Kotileipomo Keidas & Kahvila, LeipomoKahvila N´avetta, Ravintola Tila, Ravintola Veljekset sekä taide- ja ravintolakohde Gumbostrand Konst & Form.

Kommentoi