Time: 0.0012 Seconds\n

Prison Island & Megazone Jyväskylä

Prison Island & Megazone Jyväskylä
Kohteen nimi: Prison Island & Megazone Jyväskylä
Osoite: Sorastajantie 1 A 5, 40320 Jyväskylä
Puhelinnro: +358 (0)50 555 8117
WWW:: https://www.prisonisland.fi/jyvaskyla/
Lisätieto:
Aloitusajat Prison Islandissa ovat varttia yli sekä varttia vaille. Prison Islandin yhteydessä sijaitsee laserpeli Megazone, jossa aloitusajat ovat tasatunnein ja puolelta.

Katso kartta isompana

Esittely:

PRISON ISLAND

Ota mukaan ystäväsi ja valmistaudu haastavaan ja jännittävään seikkailuun Prison Islandissa. Pelin tarkoituksena on ratkaista 2-4 henkilön tiimeissä mahdollisiman monta toinen toistaan jännempää, hauskempaa ja haastavampaa tehtävää sekä kerätä mahdollisimman paljon pisteitä – vain aika on rajana. Koko tiimin osallistuminen tehtävien ratkaisemiseksi on erittäin tärkeää, kaikkien taitoja tarvitaan.

Selliin mennessänne joukkueen ensimmäinen tehtävä on ratkaista mitä sellissä tulee tehdä. Kun luulette tietävänne tehtävän, tulee se suorittaa mahdollisimman pian, ennen kuin aika tulee vastaan. Jos ratkaisu ei avaudu ensimmäisellä yrityksellä, niin voit aina palata samaan selliin uudestaan – niin kauan kuin aikaa on. Prison Island -vankilaseikkailu on huippuhauskaa ajanvietettä aikuisille ja lapsille.

MEGAZONE

Megazone on hauska, futuristinen sisällä pelattava laserpeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille. Pelialueena toimii hämärä UV-valoin valaistu labyrinttimainen kaupunkitaisteluareena.

Ennen pelin alkua pelaajat ohjeistetaan peliin ja varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä sekä upeilla laserlaseilla. Pelin tunnelmaa nostavat taustalla soiva musiikki, äänitehosteet ja kentällä viuhuvat lasersäteet.

Muokattu: 14.06.2022