Time: 0.0014 Seconds\n

SuperPark Vantaa

Vantaa

SuperPark Vantaa
Kohteen nimi: SuperPark Vantaa
Osoite: Tammiston kauppatie 13, 01300 Vantaa
Puhelinnro: 044 488 6211
WWW:: https://superpark.fi/

Katso kartta isompana

Esittely:

SuperPark on koko perheen monipuolinen sisäaktiviteettipuisto. Puistossa on rutkasti tekemistä, kokemista ja näkemistä kaikenikäisille. Rannekkeella kaikki aktiviteetit ovat käytössäsi koko päivän. Seikkaile, liiku, pelaa, viihdy ja herkuttele! Puiston oma ravintola Robson's tarjoaa herkulliset ateriat, aina lounaasta à la carte – annoksiin.

SuperParkissa voit heittäytyä hauskanpitoon ja löytää oman tapasi liikkua. Polkuautoradalla pääsee kiihdyttelemään itselle sopivaan tahtiin. Vaihtoehtoisesti voit antaa vauhdin viedä vaijeriliu'uissa, liukumäessä tai tuubimäessä. Kiipeilyluolassa voi kokeilla vapaata kiipeilyä eli boulderointia matalalla seinällä. Kiipeilykortteli puolestaan on hauska kaupunkiteemainen kiipeilyalue, jossa oma ketteryys ja tasapaino ovat koetuksella erilaisilla reiteillä korttelin korkeuksissa.

Game Areenalla voi kokeilla uusia lajeja ja uppoutua pelien maailmaan! Baseball- ja pesispaikalla voit harjoitella lyöntejä ja heittoja. Kiekkotutkassa voi tarrata jääkiekkomailaan ja testata lämäreitä. Pelipaikoilla tutka mittaa tulokset, joten leikkimielinen kisailu onnistuu mukavasti. Testaa frisbeegolfia, golfia, katukorista, superhauskaa jalkapalloflipperiä ja muita pallopelejä!

Freestyle Hallin skeitti- ja scoottiparkki sekä trampoliinit, foam pit-allas, parkour-esteet ja permanto antavat mahdollisuuksia omien rajojen ja taitojen testailuun. Huimapäille hallissa on freestyle-hyppyri, josta laskeutuminen tapahtuu pehmeästi vaahtomuovialtaaseen. Ammattitaitoiset puistotyöntekijämme auttavat sinua mielellään alkuun.

Lasten ja nuorten harrastukset, kurssit, työpaikkojen virkistyspäivät, kaveriporukoiden hauskat ryhmäohjelmat tai teemasynttärit aktiviteeteilla onnistuvat helposti ja mukavasti SuperParkissa. Puistopäivän tankkaus hoituu Ravintola Robson'sissa, jossa herkullisten lista-annosten lisäksi om maanantaista lauantaihin tarjolla monipuolinen ja terveellinen buffet-lounas.

Muokattu: 16.06.2022