Time: 0.0010 Seconds\n

Flamingo Spa

Viihdekeskus Flamingo

Flamingo Spa
Kohteen nimi: Flamingo Spa
Osoite: Tasetie 8, 01510,Vantaa
Puhelinnro: +358 (0) 20 7785 201
WWW:: https://www.flamingospa.fi/
Lisätieto:
Vesipuisto - Kylpylä - Day Spa - Naurusaari

Katso kartta isompana

Esittely:

Flamingo Span Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä kaikille vauhdikkaiden vesileikkien ystäville. Vesipuistossa on erilaisia altaita ja liukumäkiä, sekä ruokailua varten allaskahvila Spa Café A-oikeuksineen. Suihkutilojen yhteydessä on suomalainen sauna.

Flamingo Span Kylpylä on tehty sinulle, joka haluat nauttia kokonaisvaltaisen hyvästä olosta ainutlaatuisen ylellisessä ilmapiirissä. Olemme yhdistäneet iloksesi kansainvälisen kylpyläkulttuurin upeimmat elämykset, jotka tekevät ihmeitä niin kehollesi kuin mielellesi. Kylpylän asiakkaana käytössäsi on Vesipuisto altaineen ja liukumäkineen, sekä ylellinen itämaisittain sisustettu Kylpylä-alue, jonka ikäraja on 20 vuotta. Mystinen Kylpylä pitää sisällään kuusi erilaista saunaa, lämmitettyjä lepodivaaneja, mineraali- ja lämminvesialtaan, sekä Spa Cafe allasravintolan A-oikeuksineen.

Me Flamingo Day Spassa tiedämme, että ammattitaitoisesti toteutettuna hoidot vaikuttavat kokonaisvaltaisesti niin kehoon, ihoon kuin mieleenkin. Asiakkaanamme koet miellyttävän rentouttavia hetkiä, kun koulutettu henkilökuntamme valjastaa luonnonaineiden tehon hoitokokonaisuuksissa Sinun hyvinvointiasi varten.

Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs pitämään hauskaa. Flamingon viihdekeskuksessa sijaitsee saaristomeriaiheinen Naurusaari, jossa lapsilla on hyvä leikkiä ja pitää hauskaa.

Kommentoi