Time: 0.0014 Seconds\n

Flamingo Spa

Viihdekeskus Flamingo

Flamingo Spa
Kohteen nimi: Flamingo Spa
Osoite: Tasetie 8, 01510 Vantaa
Puhelinnro: +358 (0) 20 7785 201
WWW:: https://www.flamingospa.fi/
Lisätieto:
Vesipuisto - Aikuisten sauna- ja hoitolamaailma - Day Spa - Spa Café ja Deliberi Flamingo - Naurusaari
Aukioloajat: Flamingo Spa on avoinna vuoden jokaisena päivänä.

Katso kartta isompana

Esittely:

Suomen suosituin Kylpylä

Flamingo Spa Kylpylä sijaitsee Vantaalla Viihdekeskus Flamingossa, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Flamingo Spasta löydät vauhdikkaan perheiden suosiman vesipuiston ja vain aikuisille suunnatun tunnelmallisen sauna- ja hoitolamaailman. Nälän yllättäessä Spa Café palvelee kylpijöitä herkullisella menulla.

Flamingo Span hoitoloista toinen, perinteinen kauneushoitola Day Spa, sijaitsee Kylpylän vastaanoton kanssa samassa K1 -kerroksessa. Spa -hoitoja tarjoava hoitolamme sijaitsee puolestaan Kylpylän sisällä sauna- ja hoitolamaailmassa. Molempiin voit tulla myös ilman kylpyläkäyntiä. Samasta kerroksesta löydät myös trendikkään Deliberi Flamingon.

Koko perheen vesipuisto

Flamingo Spassa viihdyt vuoden jokaisena päivänä. Heittäydy virran vietäväksi, rentoudu porealtaissa, kokeile tasapainoasi wibit -radalla, liiku monipuolisesti aktiivialtaalla.

Aikuisten sauna- ja hoitolamaailma

Saunojen ja altaiden lämpö hellii sekä kehoa että mieltä, ja kylpyläkäynnin kruunaa ihana hemmotteluhoito. Nauti mineraalialtaan vedenalaisesta musiikista ja Hyvän olon saunan rentouttavasta joogahetkestä. Astu sisään hyvinvoinnin keitaaseen.

Herkuttele ravintoloissamme

Flamingo Spa Cafésta löytyy monipuolisia vaihtoehtoja niin pieneen herkutteluun kuin isompaankin nälkään. Maittavan lounaan tai lasillisen voit nauttia myös vastaanottoamme vastapäätä sijaitsevassa Deliberi Flamingossa. K1 -kerroksessa.

Puuhaa pienimmille Naurusaaressa

Flamingo Span lasten sisäleikkipuisto Naurusaaressa perheen kaikkein pienimmätkin liikkuvat ja leikkivät turvalisesti. Kotimaisen Lappsetin kanssa yhteistyössä toteutettu kuivan maan leikkipaikka tarjoaa turvalliset puitteet niin kiipeilylle kuin palikkaleikeille, pomppimiselle, pelailulle, tanssimiselle ja huippukivoille synttäreille.

Muokattu: 16.06.2022