Time: 0.0031 Seconds\n

Seikkailupuisto Huippu

Leppävaaran urheilupuisto

Seikkailupuisto Huippu
Kohteen nimi: Seikkailupuisto Huippu
Osoite: Vanha Maantie 15, Espoo
Puhelinnro: 010 337 4770 (aukioloaikoina)
WWW:: https://www.seikkailupuistohuippu.fi/cms/fi/
Lisätieto:
Lähimmät parkkipaikat: Vanha Maantie 15 (Leppävaaran urheilupuisto) tai Veräjäpellonkatu 15 (Leppävaaran uimahalli). Uimahallilta on n. 5 min kävelymatka Huippuun ja viitoitus Seikkailupuisto 0,5 km. Leppävaaran stadion jää vasemmalle. Ylitetään kaksi kävelysiltaa, joista jälkimmäiseltä Huippu näkyykin jo edessä oikealla.
Aukioloajat: Kesälle 2023 Huippu avautuu LA 29.4. Tarkempi aukiolo: Huipun kotisivut tai varauskalenteri

Katso kartta isompana

Esittely:

Seikkailupuisto Huipun yläköysiradoilla tasapainoillaan, ryömitään tunneleissa, taiteillaan verkoissa ja kävellään huojuvilla silloilla 4−18 metrin korkeudessa. Kaikki seikkailuradat päättyvät huimaan loppuliukuun, joista pisin on yli satametrinen.

Huipussa on yhteensä yhdeksän seikkailurataa, kolme kallion huipulla ja viisi sen alla sekä lasten oma seikkailurata pikku-Huippu. Lisäksi on kaksi lyhyttä harjoitusrataa, joilla ohjaajamme opastavat tulijan kiipeilyvaljaiden ja jatkuvavarmisteisen turvajärjestelmän käyttöön.

Seikkailupuisto Huipun yhteydessä toimii myös Seikkailugolf Huippu, joka on elämyksellinen minigolf. Huipussa voit pähkäillä erikseen varattavia pakopelejä ulkoilmassa!

UUTTA!

Kesällä 2021 Huippuun avattiin uusi Verkkoseikkailu, joka sopii perheen pienimmillekin, kunhan osaa kävellä (alle 5-vuotias yhdessä aikuisen kanssa). Pomppuisilla verkoilla seikkaillaan 10 metrin korkeudessa. Alueella on erikokoisia palloja, joilla voi telmiä vapaasti ilman turvavaljaita, sillä turvallisuuden takaa turvaverkko.

Kesällä 2022 Verkkoseikkailuun avautui Megaliuku. Kiipeä kiemurtelevaa tunnelia puun latvaan ja liu'u vauhdilla maan pinnalle!

Huipussa voit järjestää myös tapahtumia, lasten synttäreitä ja aktiviteetteja ryhmille. Ryhmän kokoonpanon ja aktiviteetin valitset itse. Herkut nautitaan synttäri- / tapahtumateltoissa.

Tervetuloa seikkailemaan!

Muokattu: 24.07.2023