Time: 0.0015 Seconds\n

Seikkailupuisto Huippu

Leppävaaran urheilupuisto

Seikkailupuisto Huippu
Kohteen nimi: Seikkailupuisto Huippu
Osoite: Vanha Maantie 15, Espoo
Puhelinnro: 010 337 4770 (aukioloaikoina)
WWW:: https://www.seikkailupuistohuippu.fi/cms/fi/
Lisätieto:
Lähimmät parkkipaikat: Vanha Maantie 15 (Leppävaaran urheilupuisto) tai Veräjäpellonkatu 15 (Leppävaaran uimahalli), Uimahallilta on n. 5 min kävelymatka Huippuun ja viitoitus Seikkailupuisto 0,5 km. Leppävaaran stadion jää vasemmalle. Ylitetään kaksi kävelysiltaa, joista jälkimmäiseltä Huippu näkyykin jo edessä oikealla.
Aukioloajat: Ks. aukiolo Huipun kotisivuilta tai varauskalenteri.

Katso kartta isompana

Esittely:

Nouset kiipeilyvaljaissa jopa 18 metriä metsänpohjan yläpuolelle ja pääset kokemaan jännitystä, puhdasta itsesi ylittämisen riemua ja onnistumisen elämyksiä. Radoilta ja jylhiltä näköalakallioilta avautuu näkymä yli urheilupuiston. Vauhdin hurman takaavat huimat vaijeriliu’ut, joista pisimmät ovat yli satametrisiä.

Olet tervetullut reippailemaan yksin, kaksin tai joukolla! Sinua odottaa seikkailuelämys Leppävaaran urheilupuistossa Espoossa.

Seikkailupuisto Huipun yhteydessä toimii myös Seikkailugolf Huippu, joka on elämyksellinen minigolf. Huipussa voit pähkäillä erikseen varattavia pakopelejä ulkoilmassa!

Heinäkuussa 2021 Huippuun on avattu verkkoseikkailu, joka sopii perheen pienimmillekin, kunhan osaa kävellä (alle 5-vuotias yhdessä aikuisen kanssa). Pomppuisilla verkoilla seikkaillaan 10 metrin korkeudessa. Alueella on erikokoisia palloja, joilla voi telmiä vapaasti ilman turvavaljaita, sillä turvallisuuden takaa turvaverkko.

Huipussa voit järjestää myös tapahtumia, lasten synttäreitä ja aktiviteetteja ryhmille. Ryhmän kokoonpanon ja aktiviteetin valitset itse. Herkut nautitaan synttäri- / tapahtumateltoissa.

Tervetuloa seikkailemaan!

Muokattu: 11.06.2022