Time: 0.0018 Seconds\n

Seikkailupuisto Huippu

Leppävaaran urheilupuisto

Seikkailupuisto Huippu
Kohteen nimi: Seikkailupuisto Huippu
Osoite: Vanha Maantie 15, ,Espoo
Puhelinnro: 010 337 4770
WWW:: https://www.seikkailupuistohuippu.fi/cms/fi/
Lisätieto:
Lähimmät parkkipaikat: Vanha Maantie 15 (Leppävaaran urheilupuisto) tai Veräjäpellonkatu 15 (Leppävaaran uimahalli), Uimahallilta on n. 5 min kävelymatka Huippuun ja viitoitus Seikkailupuisto 0,5 km. Leppävaaran stadion jää vasemmalle. Ylitetään kaksi kävelysiltaa, joista jälkimmäiseltä Huippu jo näkyykin edessä oikealla.

Katso kartta isompana

Esittely:

Nouset kiipeilyvaljaissa jopa 18 metriä metsänpohjan yläpuolelle ja pääset kokemaan jännitystä, puhdasta itsesi ylittämisen riemua ja onnistumisen elämyksiä. Radoilta ja jylhiltä näköalakallioilta avautuu näkymä yli urheilupuiston. Vauhdin hurman takaavat huimat vaijeriliu’ut, joista pisimmät ovat yli satametrisiä.

Olet tervetullut reippailemaan yksin, kaksin tai joukolla! Sinua odottaa seikkailuelämys Leppävaaran urheilupuistossa Espoossa.

Seikkailupuisto Huipun yhteydessä toimii kesästä 2019 lähtien myös Seikkailugolf Huippu, joka on elämyksellinen minigolf.

Sekä Seikkailupuisto Huipussa että Seikkailugolf Huipussa on mahdollista järjestää tapahtumia ja aktiviteetteja ryhmille kuten lasten synttäreitä.

Tervetuloa seikkailemaan!

Kommentoi