Tuusulan SportDivarissa on kausi parhaimmillaan

Julkaistu:

16.12.2021
| Kirjoittanut:

SportDivari on avara ja valoisa urheiluvälinekauppa, jonka valikoimista huolehditaan päivittäin. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Tuusulan SportDivarin yrittäjä Jukka Ryynänen kertoo, että talvikausi 2021-2022 on alkanut mukavasti. Kohtuuhintaiset ja ekologiset urheiluvälineet kiinnostavat ihmisiä.

Tyypillinen tilanne on se, että vanhat monot tai luistimet ovat jääneet pieneksi. Tällöin ne kannattaa tuoda vaihdossa SportDivariin ja valita sopivan kokoiset tilalle. Käytetyistä hyväkuntoisista saa vaihdossa hyvityksen. Halutessa hyvityksen voi käyttää myös palveluihin, kuten luistinten teroitukseen.

Hyviä valikoimia on tarjolla niin jääkiekkoon, kaunoluisteluun, maastohiihtoon, lasketteluun kuin lumilautailuunkin.

SportDivarin jääurheiluvalikoima on ollut kysyttyä tällä kaudella. Valikoimissa käytettyä ja uutta, lapsista aikuisiin. ⛸ Kuvat: KivaaTekemistä.fi

Ekologisuus tulee siitä, että urheiluvälineet käytetään järkevän käyttöikänsä päähän. Tämä vähentää ympäristökuormitusta. Samalla kotivarastoa on mukavampi katsella ja lajeja harrastaa, kun ei turhaa varustetta menneiltä vuosilta pyöri jatkuvasti silmissä ja tilaa viemässä.

Hyvät valikoimat kaiken ikäisille

Hyvä lumitalvi 2020-2021 tarkoitti sitä, että SportDivari on voinut valmistautua alkaneeseen kauteen runsain valikoimin. Löytyypä telineistä aivan uuttakin varustetta hiihdosta jääkiekkoon – ei välttämättä uusimman kauden mallia mutta hinta-laatusuhteeltaan täysin passelia.

Asiakkaat yllättyvät monesti, kun tulevat ostamaan käytettyä, että meillä on jonkin verran myös uusien tuotteiden tarjontaa. – Ryynänen

Kauppias Jukka Ryynänen on harjoittanut käytettyjen urheiluvälinekauppaa Tikkurilassa, Keravalla ja nyt jo viiden vuoden ajan Tuusulan Sahankulmassa. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

🔸🔸
MAINOS – LISÄÄ TÄHTIKOHTEITAMME KESKI-UUDELLAMAALLA! ✨

  • Kenkäkingi – Kerava. Suutari ja second hand -merkkiliike (juttu 4/21)
  • Tyykipuoti – Kerava. Kangas- ja ompelutarvikekauppa (juttu 3/21)
  • Talma Ski – Sipoo. Monipuolinen rinnekeskus ja lumipuuhamaa (juttu 12/21)
  • Visit Tuusulanjärvi – Tuusulanjärven kulttuuri- ja lähiruokakohteet (juttu 9/21)

Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, Henri p. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi
🔸🔸

Voidesettejä pitoon ja luistoon. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Ryynänen tuntee myös sopivat suksien pituudet ja löytyypä liikkeestä kätevä teline, jossa voi testata sopivat pito-alueet halutulle suksiparille. Kun paino on (suksien päällä seistessä) molemmilla jaloilla, paperin palan pitäisi päästä liikkumaan suksen keskikohdan alla muutaman kymmenen sentin matkan.

Kun painon siirtää vain toiselle jalalle, paperin pitäisi tarrata perinteisen tyylin suksen alla kiinni. Tällöin suksessa on oikea jäykkyys.

Tuusulassa on palveluita

Tuusulasta ei siis tarvitse lähteä naapurikuntiin sporttiostoksille. Ja onhan Tuusulan keskustassa, Hyrylässä ostoskeskuksessa, esimerikiksi Tuusport, jonka viereisessä kahvilassa Ryynänen aloittaa monesti päivänsä alan kuulumiset vaihtaen.

Puuilon kiinteistössä, jossa SportDivari sijaitsee, on aivan uuttakin tarjontaa! Entisen AutoAreenan (jonka omistaja eläköityi) tiloissa on aloittanut syksyllä pienkoneliike Tuusulan Sporttikone.

Näin koko Puuilon kiinteistöstä on tullut entistä monipuolisempi vapaa-ajan liikkeiden keskus käsittäen niin SportDivarin, Hobby Centerin (radio-ohjattavat, pienoisrakentaminen), Savustintukun, Sporttikoneen kuin Puuilon.

SportDivarin hiihtourheiluvalikoimia, lajeina murtomaahiihto (perinteinen eli ”pertsa” ja luistelu), laskettelu ja lumilautailu. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

Rinteeseen ja ladulle pääsee jo!

Pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa on jo useita hyväkuntoisia latuja ja rinteitä avoinna. Lähin rinnekeskus Tuusulasta katsoen sijaitsee Keravan itäpuolella Sipoon Talmassa, jossa ovat auki sekä etu- / perherinne, etu snow park, harjoittelurinteet että Werneri Park.

Talma on avautunut kokonaan jutun julkaisemisen jälkeen tammikuussa 2022.

Ladulle pääsee – kiitos kuntien ja urheiluseurojen aktiivisen lumettamisen – niin Hyrylän urheilukeskuksessa, Keravan Keinukalliolla, Vantaan Hakunilassa ja Petikossa, Espoon Oittaalla ja Leppävaarassa kuin Helsingin Paloheinässä.

Myös latuverkosto on laajentunut todella paljon jutun julkaisemisen jälkeen tammikuun lopun lumisateiden myötä. Viime vuoden jutussa 13.2.21 kerroimme pk-seudun laajasta latuverkostosta.

Nostalgiaa ja hiihtokulttuurin historiaa voit nähdä myös välineissä. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Hiihtopaikkojen tilannetietoja löytyy kattavammin vapaaehtoisvoimin ylläpidettävästä Latutilanne.fi –palvelusta. Samoin ulkoluisteluratojen jäädytys on jo aloitettu ja etenee sään mukaan.

⛷⛷

TUUSULAN SPORTDIVARI

Moukarinkuja 6 (Puuilon kiinteistön 1. krs.)
04300 Tuusula

Puh. 09 857 4593

SportDivarin FB-sivut
www.sportdivari.fi

SPORTDIVARIN AUKIOLO TALVIKAUDELLA 2021-2022

18.2.2022 alkaen Ma-Pe 10-17 — La 10-14 (päivitetty 2/2022)
Aukiolo tarkemmin: FB

SportDivari on palvellut Hyrylän Moukarinkujalla jo vuodesta 2016. Kuva: KivaaTekemistä.fi

⛷⛷

Tuusulan SportDivari on KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com -palvelun Tähtikohde ja media-asiakas. (kaupallinen yhteistyö)

Jos haluat Tähtikohteeksija/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, p. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää

KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa tai seuraa Instagramissa.