Toukokuun tapahtumatärpit: katufestareita, kirppiksiä ja hillittömiä avajaistapahtumia!

Julkaistu:

29.04.2015
| Kirjoittanut:

Ilmapallot3 FB uutinen

Ihana toukokuu tuo tullessaan toinen toistaan hauskempia tapahtumia. Sillä aikaa kun pääkaupungissamme istuskellaan terasseilla lähes kesätamineissa ja ihastellaan kevään ensimmäisten kukkien puhkeamista, Käsivarren Lapissa Kilpisjärvellä istuskellaan jäällä kelkkahaalarit päällä ja kisaillaan pilkkikisojen voitosta Vain 2 Kalaa -tapahtumassa.

Kaloja avannosta nousee harvemmin kahta enempää, mutta se ei haittaa. Jos liikuskelet vapun aikaan Lapissa, tämä tapahtuma kannattaa kokea edes kerran elämässään. Tunnelman lisäksi myös palkinnot ovat huikeat. Saatat voittaa, vaikket olisi istunut pilkillä sekuntiakaan.

Heti vapun jälkeen 2.5. avautuu Espoon Leppävaaran urheilupuiston uusi Seikkailupuisto Huippu. Sama paikka kannattaa pitää mielessä myös seuraavana viikonloppuna 9.5., jolloin vietetään Seikkailupuiston virallisia avajaisia yhdessä urheilupuistoon aiemmin valmistuneiden Angry Birds Space -leikkipuiston ja skeittipuiston kanssa.

**
MAINOS: Teimme Huipusta joulukuussa kohdearvioartikkelin, joka levisi Facebook-sivujemme kautta jopa 80.000 espoolaiselle ja muualle Suomeen keräten 3.800 tykkäystä ja jakoa. Kysy tarjous kohdearviosta omalle käyntikohteellesi ja räjäytä kesän asiakasmäärät KivaaTekemistä.fi -palvelun kautta. Hoidamme kaikki asiakkuudet yksilölliseen loppuraportointiin saakka.
**

Helsingin seudulla toukokuun alkupuolella liikuskelevien kannattaa osallistua monenlaisia kulttuurielämyksiä tarjoaville kaupunkifestivaaleille. Kallio Kukkii -kaupunkifestivaali 8.-17.5. on Helsingin vanhin yhtämittaisesti järjestetty kaupunginosafestivaali, joka tarjoilee elämyksiä noin 200 yksittäisessä tapahtumassa. Arabiassa katufestareita vietetään 16.5. Samana päivänä vietetään myös valtakunnallista Ravintolapäivää.

Tässä poimintoja toukokuun tapahtumatarjonnasta:

Powerparkin huvikauden avajaiset 2.5. Kauhava >>
Särkänniemen synttärikesän avajaiset 2.5. Tampere >>
Seikkailupuisto Huipun, Skeittiparkin ja Angry Birds Space -leikkipuiston avajaiset 9.5. Espoo >>

Kattilahallin Kirppis 3.5. ja 31.5. Helsinki >>
Vain kaksi kalaa 30.4.-3.5. Kilpisjärvi >>

Käsityöläiskarnevaalit 9.5. Lohja Lisätietoja
Nostalgia-viikko 11.-17.5. Somero >>

Arabian Katufestivaali 16.5. Helsinki >>
Kallio Kukkii 8.-17.5. Helsinki >>

Ravintolapäivä 16.5. >>
Siivouspäivä 23.5. >>

Rakas Tampere 14.-17.5. >>

Dance Fest Kotka 22.5. >>
Baletti All Stars 23.5. Helsinki, 29.5. Oulu
Koko ilta balettia kympillä! >>
Kaskisten kevätmarkkinat & Avoimet ovet Sälgrundin majakkasaarella 23.-24.5. >>

Tapahtumia lapsille

Muumipeikko ja pyrstötähti 10.-14.5. Helsinki >>
Maltti ja Valtti Show 9.5. Riihimäki >>
Ti-Ti Nalle konsertti: Ti-Ri Vauvan synttärit 14.5. Kerava, 15.5. Espoo >>

Teemu-Nallen Lastenkonsertti 17.5. Vantaa >>
Teemu-Nallen lastenkonsertissa menossa mukana Fröbelin palikat, Kengurumeininki, Taikuri Luttinen, Tea ja mehudisko sekä Mimi ja Kuku.

Lisää tapahtumia löydät KivaaTekemistä.fi palvelun tapahtumahausta. Palvelustamme löydät myös Lippupisteen tapahtumia. >>

***

KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava hakupalvelu kaikelle kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa ja tilaa KivaaTekemistä -uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajana saat vinkit Suomen kivoimmista kohteista ja tapahtumista sähköpostiisi parin viikon välein ja olet mukana kuukausiarvonnoissamme.