Neljä vinkkiä, joiden avulla löydät helposti kivaa tekemistä!

Julkaistu:

23.07.2019
| Kirjoittanut:

Kesätyöntekijämme Pinja Maaranen on päivittänyt KivaaTekemistä.fi -vapaa-ajan kohteiden hakupalveluamme kesän 2019 aikana entistä ajantasaisemmaksi, jotta sinun olisi helpompi löytää vapaa-ajan tekemistä. Pinja kirjoitti myös jutun ja antaa tässä vinkkejä palvelumme hyödyntämiseen vaikkapa kesälomailussa. 🙂

Älä stressaa lomasuunnitelmista vaan tee sen suunnittelusta osa kokemustasi. Hehkuta ja tunnelmoi jo etukäteen – siihen saat oivat eväät hakupalvelustamme! Nämä ohjeet auttavat sinut alkuun:

🔸 Valitse sinulle sopiva kategoria

Tunnetko adrenaliinin virtaavan jatkuvasti suonissasi? Lähtisitkö mieluummin aktiivilomalle elämyspuistoon vai haluatko pysähtyä ihastelemaan paikallista kotieläintilaa? Valitse itsellesi sopiva kategoria sivustomme yläreunasta, ja palvelumme näyttää kaikki viimeisimmät kohteet!

Huvitus – Luonto ja Eläimet – Shoppailu – Tapahtumat – Muut kohteet

🔸 Paikkakuntakohtainen haku

Voit hakea lyhyellä etäisyydellä sijaitsevia kohteitamme “Hae läheltäsi” -toiminnon avulla. Saatat jopa löytää uusia kohteita aivan läheltä sinua, joita et ole tullut huomanneeksi!

🔹
🔹🔹
KIVAA TEKEMISTÄ -VERKKOKAUPPA UUDISTUI!
Tähtikohteemme Jokipiin Pellavan ihanat, edulliset lahjapakkaukset Kivaa Tekemistä -verkkokaupasta!
Samoin sijoituskirjat itselle tai lahjaksi. Kirjoissa alennuskoodi ”ALE2019”.
Huom. Kesällä verkkokaupan toimitusaika 1-2 vkoa.

🔹🔹
🔹

🔸 Etsi kohteita tietylle ajanjaksolle

Tiedätkö vapaa-aikasi sijoittuvan tietylle ajanjaksolle? Onneksi voit rajata hakuasi esimerkiksi viikonlopulle, jolloin sinun on helppo löytää tapahtumia, joihin sinulla on aikaa. Tapahtumat-välilehdellä voit etsiä tapahtumia pelkillä päivämäärillä.

🔸 Päivittäiset vinkit ja artikkelit

Julkaisemme tapahtumia palvelussamme pitkin viikkoa ja lisäämme myös käyttäjien ilmoittamia kohteita palveluumme, jos ne sopivat kategorioihin. Kuukausittaisia juttujamme ja vinkkejä viikonlopun tekemiseen voit seurata esimerkiksi Facebook-sivuiltamme.

Helpota lomaasi palvelumme avulla, millä tahansa päätelaitteella! Kuva. KivaaTekemistä.fi

Joka vuosi Suomessa järjestetään monia tuhansia tapahtumia, joihin haluamme lukijamme löytävän. Erityisesti Tähtikohteemme on koettu ja nähty tiimimme osalta, jolloin voimme seisoa sanojemme takana, kun suosittelemme teille ihania kotimaisia kohteita ja palveluita. 🙂

Myös tänä kesänä olemme tarkistaneet monia tuhansia kohteita ajantasalle, jotta sivustomme tiedot olisivat päteviä ja sinulle hyödyllisiä. Tavoitteena on aina ollut parantaa Kivaa Tekemista -hakupalvelun tietoja, jotta monipuolisiin kohteisiimme olisi helppo ja mukava löytää!

Kirjoittaja: Pinja Maaranen

Testattu ja hyviksi todettu. 🙂 Olemme vierailleet useimmissa Tähtikohteissamme ja kirjoittaneet niistä juttuja mediaamme. Kuva: KivaaTekemistä.fi

🔹🔹

Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, puh. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää
KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa, seuraa Instagramissa tai tilaa KivaaTekemistä -uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajana saat vinkit Suomen kivoimmista kohteista ja tapahtumista sähköpostiisi sopivasti n. 1 kuukauden välein.