KivaaTekemistä selvitti: Suomen ihanimmat pikkuputiikit 2015

Julkaistu:

27.07.2015
| Kirjoittanut:

Kuva: Patinaputiikki, Tammela

Kuva: Patinaputiikki, Tammela

Rakas Suomen maamme on täynnä toinen toistaan ihastuttavampia pikkuputiikkeja, joista en itsekään tiennyt juuri mitään. Selvitimme alkukeväästä KivaaTekemistä -palvelun Facebook-seuraajien avulla, mistä löytyy ne kaikkein ihanimmat putiikit.

Suuri kiitos kaikille suosituksensa lähettäneille. Seuraavassa on esitelty ihanimmmat pikkupuodit, joita tykkääjämme ovat suurin sydämin suositelleet.
Keski-Uudenmaan ihanat

Oranssi Uni, Järvenpää
Kotipiiri, Mäntsälä
Vaniljatähti, Mäntsälä
Koiramäen Pajutalli, Tuusula >>

Savon suloiset

Virkkukoukkunen, Imatra
Riikka-Piikka ky, Joroinen
”Ihana runsaudensarvi: koruja, lankoja, sisustustavaraa, vaatteita, elintarvikkeita, kirjoja. Lisäksi liikettä emännöivä Riikka on sellainen säteilevä kirkasvalolamppu koko ihminen. Suosittelen lämpimästi erityisesti neulojille ja virkkaajille.”

Kuva: Riikka-Piikka Ky, Joroinen

Kuva: Riikka-Piikka Ky, Joroinen

***
Riikka-Piikka Ky on Joroisissa Jari-Pekan Liikenneaseman yhteydessä sijaitseva ihana pikkupuoti. Puodissa on tarjolla mm. Dropsin, Katian ja SMC:n laaja lankavalikoima, ontelokuteita sekä muita käsityötarvikkeita ja -tuotteita. Lisäksi puodissa myydään leluja, sisustus- ja lahjatavaraa, Methodin puhdistustuotteita sekä paikallisia kalakukkoja ja muita lähialueen tuotteita.

Yrittäjä itse harrastaa moottoripyöräilyä, neulomista ja kaikenlaisten kättentaitojen kanssa ihmettelyä, mikä kuvaa hyvin myös liikkeen alati muuttuvaa valikoimaa.

Riikka-Piikka panostaa erilaiseen ja laajaan valikoimaan perusharmaista sukkalangoista kaiken maailman härpäkkeisiin sekä erikoisempiin herkkuihin aina suuren rapakon takaa saakka.

Riikka-Piikka Ky
Joroistentie 5, Joroinen
www, facebook

Kuukauden kohde: Joroisten helmi – Riikka-Piikka! (julkaistu 3.10.2016)

***

Läntisen Suomen ihanimmat

Hellapuu, Rauma
Herkku ja Lahja Murena Oy, Salo
Lillan, Salo
Paratiisipaja, Kustavi

Hämeen hurmaavat

Makuliha Oy, Tammela
”Tuoretta lihaa ja ystävällistä palvelua idyllisessä pikkupuodissa maatilan pihapiirissä.”
TryffDeli, Lahti
”Saat taatusti hyvää palvelua ja voit ostaa erikoisherkkuja tai vaikka istahtaa kahville tai syömään. Suositteluni!” 🙂

Retrosisko, Villähde (Nastola)
Patinaputiikki, Tammela

Kuva: Patinaputiikki, Tammela

Kuva: Patinaputiikki, Tammela

** Tuusulalainen, valtakunnallinen vapaa-ajan media ja hakupalvelu KivaaTekemistä.fi on uudistunut syyskuussa 2016 myös englanninkieliseksi LikeFinland.com -palveluksi **

Kainuun ja Pohjanmaan helmet

Jokipiin Pellavan tehtaanmyymälä, Jalasjärvi >>
Katariinan Kamari, Kuortane

Sisustus- ja Lahjapuoti Hanna, Kannus
”Ihanasti laitettu kaikki esille ja aina löytyy ostettavaa. Hinnat myös asiakasystävälliset ja asiakaspalvelu myös vertaansa vailla.”

Pänikkä ja Piironki, Vaala

Kuva: Osto- ja myyntiliike Pänikkä ja Piironki, Vaala

Kuva: Osto- ja myyntiliike Pänikkä ja Piironki, Vaala

Suurimpien kaupunkien ihquimmat

Live With Me, Tampere
”Kaikkea ihanaa! Erinomainen palvelu ilahdutti helsinkiläistä suuresti, kun löysin liikkeen nettisivuilta pitkään etsimäni pöydän ja pyysin siitä lisätietoja ja kuvia.”

Alnilam, Helsinki

Harakanpesä Shop, Helsinki
”Suosittelen lämpimästi ihanaa Harakanpesä Shop – Ekologista tyyliä ipanoille -ekologista lastenvaateliikettä Helsingin keskustassa! Pieni söpö kauppa, jossa pelkästään kotimaista ekodesignia, uuden lisäksi myös priimaa second handia. Postimerkin kokoiseksi puodiksi runsas valikoima. Ihana putiikinpitäjä ja aivan loistava asiakaspalvelu, kannattaa piipahtaa ja viihtyä pidempikin hetki!”

Kuva: Harakanpesä Shop, Helsinki

Kuva: Harakanpesä Shop, Helsinki

Riikka-Piikka on KivaaTekemistä.fi -palvelun yhteistyökumppani ja Tähtikohde.

Tutustuthan myös
Suomen ihanimmat pikkupuodit 2014
Suomen ihanimmat kahvilat 2015

Artikkelia on muokattu 3.10.2016.

***
KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava hakupalvelu kaikelle kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa ja tilaa KivaaTekemistä -uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajana saat vinkit Suomen kivoimmista kohteista ja tapahtumista sähköpostiisi parin viikon välein ja olet mukana kuukausiarvonnoissamme.

One thought on “KivaaTekemistä selvitti: Suomen ihanimmat pikkuputiikit 2015

  1. Sari Artikkelin kirjoittaja

    Kiitos palautteestasi. Olemme koonneet Suomen ihanimmat pikkuputiikit -artikkelin niistä putiikkiehdotuksista (ja perusteluista), joita saimme Facebookin ja palautelomakkeen kautta kun aloitimme julkiset etsinnät Suomen ihanimmista putiikeista. Olisimme mielellämme ottaneet artikkeliin ihania putiikkeja myös Pohjois-Suomesta, mutta emme valitettavasti niistä ehdotuksia saaneet. Jos sinulla ja muillakin tämän kommentin lukijoilla on tietoa pohjoisemman Suomen ihanista putiikeista, otamme niitä kommenttien muodossa ilomielin vastaan. 🙂

Kommentointi on suljettu.