Angry Birdsejä lentää ovista ja ikkunoista

Julkaistu:

01.07.2013
| Kirjoittanut:

Jos perheemme fanittaisi oikein kunnolla Angry Birdsejä, arkemme olisi todennäköisesti tällainen: lapsemme nukkuisivat Angry Birds lakanoissa lintukaverin kanssa, pesisivät hampaansa lintuhammasharjalla ja -tahnalla, pukeutuisivat A.B. -vaatteisiin, lähtisivät päiväkotiin A.B. -reput selässä, söisivät karkkipäivänä lintukarkkeja ja joisivat samannimistä limsaa. Huvittelemaan me menisimme mihinkäs muualle kuin Angry Birds -leikkipuistoon ja syömään Angry Birds -ravintolaan (jos se joskus Poriin valmistuu). Ja kotimme olisi tietty tapetoitu Angry Birds -tapetilla.

Törmäsin jokin aika sitten Talouselämän artikkeliin, jossa kerrottiin vihaisten lintujen tuotteita olevan myynnissä maailmalla n. 25 000 kappaletta. Tulee vähän samanlainen fiilis kuin Hitchcockin Linnut-leffaa katsoessa. Niitä tulee koko ajan ja ihan joka puolelta.

Angry Birdsejä näkee tietty myös huvipuistoissa. Ja maksullisten huvituspaikkojen lisäksi on olemassa ilmaisia Angry Birds -leikkipuistoja. Ensimmäiset puistot valmistuivat luonnollisesti Espooseen ja Rovaniemelle. Rovio on espoolaisyhtiö ja puistojen rakentamisessa yhteistyökumppanina oleva Lappset Oy on Rovaniemeltä.

Ja ainahan on pelattava myös hiukan kotiinpäin eli Rovion markkinointijohtaja, Peter Vesterbackan, kotikaupunki Pori sai kesän 2012 aikana peräti kolme leikkipuistoa.

Espoolaisia hemmotellaan lähitulevaisuudessa oikein olan takaa. Espooseen on nimittäin kaavailtu Angry Birds -huvipuistoa ja yhtiön uutta pääkonttoria sen yhteyteen.

Jos perheenne aikeissa on reissata ympäri Suomea Angry Birds -puistoja bongaillen, alta löytyy puistojen tarkemmat koordinaatit.

Espoo
Oittaa
Suurpelto

Rovaniemi
-Konttisen kenttä
Santapark

Tornio-Haparanda
Rajalla På Gränsen -kauppakeskus

Kauhajoki
K-Citymarket Kauhajoki

Pori
Yyteri
Kirjurinluoto
Kauppatori

Tampere
Särkänniemi

Sotkamo
Angry Birds Activity Park Vuokatti

Saariselkä
-Angry Birds Activity Park Saariselkä (Holiday Club Saariselkä)

Kuusamo
– Angry Birds Activity Park (Holiday Club Kuusamon Tropiikki)

Lappeenranta
-Kauppakeskus Capri (Holiday Club Saimaa)