Uusi KivaaTekemistä -palvelu on nyt avattu!

Julkaistu:

17.06.2013
| Kirjoittanut:

Tänään se sitten aukeaa, vapaa-ajan suunnittelua helpottava KivaaTekemistä.fi -palvelu nimittäin. Alkuvaiheessa palvelusta löytyy n. 2500 kohteen tiedot ja niitä lisätään sinne jatkuvasti. Toivon, että käytte aktiivisesti ehdottamassa kohteita sivustolla jos huomaatte, että juuri se tietty kohde tai tapahtuma sieltä puuttuu. Tarkoituksena on, että ne pienemmätkin helmikohteet ja -tapahtumat löydetään. Itseäni ainakin kiinnostaa kaikki uudet kohteet, taatusti myös muitakin.

Tämän palvelun perustamiseksi on vuodatettu paljon hikeä ja toisinaan myös kyyneleitäkin. Periksi en ole kuitenkaan antanut, vaikka selkäkin on ollut välilevyn pullistuman vuoksi useita kuukausia niin kipeä, että töitä on pitänyt tehdä seisten. Työasentoja on tullut kokeiltua monenlaisia ja yllättäen ne kaikista epäergonomisimmat ovat olleet niitä parhaita. Yksin yrittäjänä toteankin, että hommat eivät vaan etene jos ei niitä itse tee.

Tykätkää palvelusta Facebookissa jos koette sen hyväksi ja hyödylliseksi palveluksi ja jakakaa jos koette sen niin hyväksi, että haluatte suositella sitä myös muille. Otan avosylin vastaan positiivista ja negatiivista palautetta, kysymyksiä ja kommentteja. Myös kehitysideat ovat tervetulleita. Pääasia, että pidätte ääntä!

Hyvää kesää, juhannusta ja Kivaa Tekemistä!