Suomenlinnan Suupalat jo kolmatta kertaa 29.-30.5.2021!

Julkaistu:

20.05.2021
| Kirjoittanut:

Kesäretki Suomenlinnaan virkistää mielen ja kielen, 😋 Café Vanillen terassi. Kuva: Dorit Salutskij / Suomenlinnan hoitokunta

Suomenlinna Helsingin edustalla on lyhyen lauttamatkan päässä odottava saaristoelämys ympäri vuoden. Kesä herättää niin kahvilat, ravintolat kuin monipuoliset museokohteet – merimaisemia unohtamatta. 🌸🌊🏰

Suomenlinna on Kivaa Tekemistä -median Tähtikohde ja yhteistyökumppani. Alla oleva Suomenlinnan hoitokunnan Paula Lappalaisen artikkeli on julkaistu myös Suomenlinnan kotisivuilla.

🔹🔹

Taas herkutellaan Suomenlinnassa!

Suomenlinnan kahvilat ja ravintolat esittelevät tulevan kesän makuja Suomenlinnan Suupaloissa lauantaina ja sunnuntaina 29.-30.5.2021 klo 12-16.

Kahvilat ja ravintolat valmistavat makeita ja suolaisia maistiaisia, joita myydään vain tänä viikonloppuna 5€ hintaan. Suomenlinnan Suupalat järjestetään nyt jo kolmatta kertaa ja sen menestysresepti perustuu herkullisiin makuihin ja merelliseen tunnelmaan.

Suomenlinnassa herkutellaan Suupalojen merkeissä la-su 29.-30.2021. 🍰 Maisteluannokset kahviloissa ja ravintoloissa 5 €/kpl. Maksu paikan päällä. Kuva: Suomenlinnan hoitokunta

Kierrä vaikka kaikki ravintolat ja kahvilat maistellen kauden makuja ja tutustu samalla Suomenlinnan monipuoliseen kahvila- ja ravintolatarjontaan. Ota ystäväsi tai perheesi mukaan ja tee merimatka linnoitukseen!

▶ Seuraa Facebookissa tapahtuman sivua, niin saat ennakkotietoa tarjolle tulevista annoksista. #suomenlinnansuupalat

Kahvilat ja ravintolat

Suupaloja tarjoilevat Cafe Silo, Café Vanille, Bastion Bistro, Linna Bar, Café Samovarbar, Suomenlinnakeskuksen kahvila, Adlerfelt ja Café Bar Valimo.

Suunnista herkuttelukohteesta toiseen seuraamalla Suomenlinnan matkailijan karttaa. 🌍

Avaa kartta (pdf)

Lelumuseon yhteydessä toimii Café Samovarbar. ☕ Suomenlinnan Lelumuseo on avoinna toukokuussa la-su 11-17 ja kesäkuussa päivittäin 11-17. Kuva: Anna Huovinen / Suomenlinnan hoitokunta

🔹🔹

Suomenlinnan verkkokauppa on avattu 1.6.2021 alkaen. Tutustu tästä.

🔹🔹

Turvallinen Suomenlinna

Suomenlinnan Suupaloihin osallistutaan itsenäisesti oman seurueen kanssa. Ravintolat ja kahvilat noudattavat viranomaismääräyksiä, turvaväleistä huolehditaan ja tarjolla on käsidesiä.

Pyydämme kaikkia kävijöitä huomioimaan koronavirustilanteeseen liittyvät säännöt ja ohjeet.

Siirry lukemaan lisää korona-ajan turvallisuudesta Suomenlinnassa.

Estetään yhdessä koronaviruksen leviäminen

  • Saavu paikalle vain terveenä. Jos sinulla on flunssanoireita tai olet tavannut sairastuneita tai altistuneita ihmisiä, älä osallistu tapahtumaan vaan pysy kotona.
  • Pese käsiä ahkerasti.
  • Käytä käsidesiä.
  • Aivasta nenäliinaan tai hihaasi.
  • Pidetään riittävät turvavälit.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä joukkoliikenteessä sekä julkisissa sisätiloissa ja aina, kun lähikontakteja ei voida välttää.
Lauttamatkalla on kiintoisaa tarkastella Helsinkiä mereltä käsin. Kuva: KivaaTekemistä.fi

▶ Näet Suomenlinnan palveluiden aukiolot haluamaltasi päivältä tästä 📅 ja tietoa nähtävyyksistä tästä. 🌟

▶ Voit myös majoittua Suomenlinnassa – varaa majoitus Booking.com Hostel Suomenlinna tai Villa Silo airbnb. 🛌

Kulkuyhteydet Suomenlinnaan

Suomenlinnan matkailuneuvonta vaaleanpunaisessa Rantakasarmissa palvelee toukokuussa ma-to klo 10-16, pe-su 10-18. Puh. 029 533 8410, sähköposti info(at)suomenlinna.fi tai Suomenlinnan Facebook-sivujen Messenger.

Liikuthan Suomenlinnassa varoen! Linnoitusrakenteet, muurit ja vallit ovat pääosin aitaamattomia.

Tervetuloa keväiseen maailmanperintökohteeseen! ☀🌊

🔹🔹

Suomenlinnan hoitokunta on KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com -palvelun Tähtikohde ja media-asiakas. (kaupallinen yhteistyö)

Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, p. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää

KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa tai seuraa Instagramissa.