Time: 0.0011 Seconds\n

VILMA ALINA (DUO)+JATKOT

Rikalanmäen kesäteatteri

VILMA ALINA (DUO)+JATKOT
Kohteen nimi: VILMA ALINA (DUO)+JATKOT
Osoite: Rikalantie 74, 24800 Halikko
Tapahtuma-aika:
06.08.2021 - 06.08.2021

Katso kartta isompana

Esittely:

Vilma Alina(duo)jatkot

Vuoden kevyen musiikin tekijä -palkinnon syksyllä 2020 saanut Vilma Alina on ottanut pysyvän harppauksen tulevaisuuden lupauksien joukosta kotimaisen pop-kentän eturintamaan. Hänet tunnetaan äärimmäisen taitavana lauluntekijänä, joka valloittaa koskettavilla teksteillään ja tulkinnoillaan.

Universalille levyttävän artistin musiikkia on striimattu suoratoistopalveluissa jo yli 65 miljoonaa kertaa. Hänen tuorein albuminsa Tulva ilmestyi vuonna 2019, tarjoten mm. platinarajan rikkoneet hitit Syliin ja Palasina. Jälkimmäisenä mainittu oli myös yksivuoden soitetuimmista kappaleista radiossa. Debyyttialbumi Ufoja saavutti niin ikään platinaa.

Vilma Alina
on vuosien varrella ehtinyt tehdä biisejä myös muille artisteille. Tämän lisäksi häntä on kuultu niin valkokankaalla, TV-sarjoissa kuin YleX:n kesäkumibiiseilläkin. Tällä hetkellä hän työstää kolmatta pitkäsoittoaan, jolta on jo lohkaistu voimakkaaseen radiosoittoon päätyneet singlet Särkymisen arvoinen, Rikollinen sekä Nuoret rakastavaiset.

Monipuolinen tekijä on tuttu näky festarien ja klubien lavoilta. Normaalisti bändin kera esiintyvältä Vilma Alinalta nähdään Rikalanmäellä spessumpi looper-veto duo-kokoonpanolla!

Lippuun sisältyy pääsy myös jatkoille Rikalan Krouvin terassille. Jatkojen esiintyjä ilmoitetaan myöhemmin!

Lippu + ruoka
Menu

Sienipiirasta
Karjalanpaisti new style
Kuutamokiisseli

Ilmoitathan erityisruokavalioista viimeistään 2 vrk ennen esitystä: ravintola@rikalankrouvi.fi

Menutiedustelut:
ravintola@rikalankrouvi.fi

Lipputiedustelut:
myynti@teatteriprovinssi.fi

Huom! Teatteripaketti: lippu ja ruoka myynti päättyy 2vrk ennen esitystä.

Muokattu: 01.07.2021