Time: 0.0012 Seconds\n

MS DOMINO

Linnateatteri, Teatteriravintola

MS DOMINO
Kohteen nimi: MS DOMINO
Osoite: Humalistonkatu 7, 20100 Turku
Tapahtuma-aika:
29.10.2021 - 15.01.2022

Katso kartta isompana

Esittely:

MS DOMINO

Revyy rantautuu Linnateatteriin! Astu laivaan ja risteile hillittömään naurumyrskyyn.

Nyt lähdetään risteilylle keskellä kaupunkia. Ja mikä parasta, laiva ei liiku minnekään!
Valkoiset laivat. Punaiset laivat. Ruotsinlaivat. Finlands båtar. Soome laev. Suomalainen risteily on käsite. Laivoilla ovat olleet kaikki. Risteilylaiva on yhteiskunta pienoiskoossa ja osa suomalaisten kansallista muistia. Merellä ollaan arjen yläpuolella, vaikka meno on usein hyvän maun alapuolella.

Linnateatteri ottaa ilon irti tästä kuolemanvakavasta naurunaiheesta. Merelliseen tunnelmaan sukelletaan jo teatterin ulko-ovella, kun koko tila on lavastettu risteilyalukseksi. MS Dominossa koet kaikki risteilyn kohokohdat kahdessa tunnissa – ja aamulla heräät omassa sängyssä!

Revyyn musiikista vastaa maestro Jussi Vahvaselkä yli 50 musikaalin kokemuksella. Ilostelun kirjoittaa Tuomas Parkkinen. Hänen kynästään ovat syntyneet monet Linnateatterin menestyskomediat. Vahvaselän ja Parkkisen viimeisin yhteistyö on Tom of Finland -musikaali.

MS Dominon kapteeni Stig Ombord miehistöineen toivottaa sinut tervetulleeksi vuoden naurettavimmalle risteilylle. Laivan henkilökuntaa, kaikkia matkustajia sekä kutsumattomia vieraita esittävät Sami Hintsanen, Kaisa Hela, Mikael Haavisto, Emmi Kangas ja Joonatan Perälä.

Lahjakas tähtiviisikko tarjoilee täyslaidallisen musiikillista taituruutta, tolkutonta tilannekomiikkaa ja hillitöntä verbaali-ilottelua risteilyhenkisessä laitamyötäisessä.

Heittäydy hyvän tuulen vietäväksi! Huumori uppoaa – MS Domino ei.

Muokattu: 15.06.2021

Kommentoi