Time: 0.0112 Seconds\n

PUOLUSTUSVOIMIEN VARUSMIESSOITTOKUNTA: VIISUT VUOS

Finlandia-talo

PUOLUSTUSVOIMIEN VARUSMIESSOITTOKUNTA: VIISUT VUOS
Kohteen nimi: PUOLUSTUSVOIMIEN VARUSMIESSOITTOKUNTA: VIISUT VUOS
Osoite: Mannerheimintie 13 E, 00100,Helsinki
Tapahtuma-aika:
21.08.2021 - 28.08.2021

Katso kartta isompana

Esittely:

Euroviisut saapuvat Suomeen!

Monien Euroviisu-fanien viisunhimo on jäänyt poikkeuksellisen pitkään tyystin tyydyttämättä.

Koska vuonna 2020 viisut sun muut jäivät välistä, Puolustusvoimien varusmiessoittokunta päätti hyökätä apuun. Suomen energisin ja nuorekkain muusikkojoukko ottaa tänä syksynä haltuunsa valtakunnan prameimmat konserttisalit legendaaristen, rakastettujen ja yllättävien erikielisten Euroviisuista tuttujen kappaleiden saattelemana.

Kiertueella kuullaan koko Varusmiessoittokunnan muodostama ainutlaatuinen megakokoonpano, johon kuuluvat muun muassa sinfoninen puhallinorkesteri, iso jousisto ja kaksi rock-komppibändiä. Estradille astuvat myös soittokunnan omat hurmaavat satakieliset varusmieslaulajat.

Tervetuloa nauttimaan unohtumattomasta musiikki- ja viisuelämyksestä, jollaisen pystyy tarjoamaan vain Varusmiessoittokunta!

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta
Parolannummen Panssariprikaatissa sijaitseva Puolustusvoimien varusmiessoittokunta on Suomen kuudesta sotilassoittokunnasta ainoa, joka esiintyy sekä koko valtakunnan alueella että ulkomailla. Soittokunta kouluttaa vuosittain noin sata nuorta musiikin, tekniikan ja viestinnän osaajaa esiintymis- ja taistelutehtäviin. Suomalaiset ovat tottuneet näkemään energiasta, osaamisesta ja esiintymisen riemusta tunnetun soittokunnan niin konserttisaleissa kuin paraatikentilläkin.

Kommentoi