Time: 0.0056 Seconds\n

SIRKUS FLORENTINO ON ICE

Gatorade Center

SIRKUS FLORENTINO ON ICE
Kohteen nimi: SIRKUS FLORENTINO ON ICE
Osoite: Artukaistentie 8, 20210,Turku
Tapahtuma-aika:
13.02.2021 - 25.02.2021

Katso kartta isompana

Esittely:

Sirkus Florentino on Ice

Tule katsomaan uudenlainen Sirkus Florentino on Ice! Jääsirkus on viihdyttävä koko perheen elämys, joka yhdistää sirkustaiteen sekä taitoluistelun.

Mies Sirkus Florentinon takana on Florentin Tzvetkov. Florentin on syntynyt taiteilijaperheeseen ja kasvanut tanssisaleissa. Nuorena urheilullinen Florentin harrasti itsekin tanssia sekä kilpauintia. Musiikkikoulun kautta kaupungin orkesteriin ja siitä eteenpäin Bulgarian Valtion Sirkukseen johtanut tie päätyi monen mutkan kautta Suomeen, jossa Florentinista tuli monille tuttu laivaklovni Flori. Kun laivaelämä saapui vuosien jälkeen päätökseensä, syntyi Sirkus Florentino.

Vuonna 2020 monille tuttu Sirkus Florentino siirtyy teltasta jäähalleihin ja matkustaa ympäri Suomen tarjoten naurua, hauskanpitoa sekä rentoja elämyksiä koko perheelle. ”Näiden synkkien aikojen keskellä ilo on tärkeä asia.”, Florentin toteaa. Sirkus Florentino on Ice ei ole vain suurten areenoiden show, vaan monipuolinen viihdekokemus taipuu pienempiinkin jäähalleihin. Ajatuksena onkin tuoda ilo ihmisten luo.

Tämän kaltaista jääsirkusta ei Suomessa ole ennen nähty! Luvassa on muun muassa huikeaa ilma-akrobatiaa, jääbalettia sekä taitoluistelua yhdistettynä upeisiin tehosteisiin. Ukrainalaisen tirehtöörin Savieliev Yuriyn johdolla esiintyvä ryhmä koostuu yli parinkymmenen alansa taitavimman artistin kohahduttavista taidonnäytteistä. Sirkus Florentino on Ice on turvallinen koko perheen tapahtuma, jossa viihtyvät kaikki vauvasta vaariin. Haluamme tuoda iloa ihmisille myös poikkeusaikoina. Näytöksissämme noudatetaan ajankohtaisia koronavirukseen liittyviä viranomaisohjeistuksia.

Porin ja Hämeenlinnan näytösliput myydään numeroimattomina, jotta yleisö voi valita itse omat katsomopaikkansa turvavälit huomioiden.
Turussa paikat myydään numeroituina; lipunmyyntijärjestelmä jättää automaattisesti turvavälin tilausten väliin, valitsethan siis heti seuraavat järjestelmän tarjoamat vapaat paikat, älä jätä itse tyhjiä penkkejä. Vaasassa istumapaikat myydään katsomolohkoittain ilman paikkanumeroita, jokainen voi valita oman paikkansa omasta katsomolohkostaan turvavälit huomioiden. Kiitos!
Tulethan paikalle terveenä hygieniaohjeita noudattaen. Huolehditaan toinen toisistamme!

www.florishow.fi
www.facebook.com/florishowproductions
www.instagram.com/florishowproductions

Kommentoi