Time: 0.0012 Seconds\n

KYÖSTI MÄKIMATTILA: JOULUN VALOA

Messukylän kirkko

KYÖSTI MÄKIMATTILA: JOULUN VALOA
Kohteen nimi: KYÖSTI MÄKIMATTILA: JOULUN VALOA
Osoite: Messukylänkatu 54, 33560 Tampere
Tapahtuma-aika:
15.12.2021 - 15.12.2021

Katso kartta isompana

Esittely:

Kyösti Mäkimattila: Joulun valoa -joulukonserttikiertue

Laulaja ja runoilija Kyösti Mäkimattila nähdään joulun alla tunnelmallisissa ’Joulun valoa’ -kirkkokonserteissa ympäri maan.
Kiertueen nimikkolaulun lisäksi konsertissa kuullaan mm. ’Tuikkikaa, oi joulun tähtöset’, ’Varpunen jouluaamuna’, ’Kolmen kuninkaan marssi’ ja ’Santa Lucia’ sekä ’Joulumuistoni’ -albumin lauluja ja Anna laulu lahjaksi -produktion synnyttämä ’Rakkain lahjoistani’. Sellisti Iida-Vilhelmiina Sinivalon ja pianisti Juha Maunun kanssa konsertteihin rakentuu lämminhenkinen ja jouluinen tunnelma.

Vallitsevista poikkeusoloista johtuen kirkkojen kapasiteetit ovat rajatut. Paikalle on turvallista saapua, sillä paikalla noudatetaan turvavälejä ja tarjolla on käsidesiä. Maskia suositellaan käytettävän liikuttaessa kirkossa. Konsertista voi nauttia myös kotisohvalla 15.12. alkaen, sillä tarjolle tulee tuolloin striimi, joka on katsottavissa viikon ajan.

Intiimissä ’Joulun valoa’ -konserttihetkessä muistutetaan sanoin ja sävelin joulun ajattomasta sanomasta ja myös siitä kiistattomasta tosiseikasta, että elämän matkalla, niin jouluna kuin muulloinkin, yksi kauneimmista valoista on toisen ihmisen rakkaus.

Tervetuloa elämyksellisiin konsertteihin hiljentymään joulun odotukseen ja tunnelmaan!

Showtime: klo 19
Kesto: 75min
Ikäraja: S

Muokattu: 01.07.2021