Time: 0.0020 Seconds\n

Apinamainen aarrejahti

Seikkailupuisto Huippu, Leppävaara

Apinamainen aarrejahti
Kohteen nimi: Apinamainen aarrejahti
Osoite: Vanha Maantie 15, ,Espoo
Tapahtuma-aika:
15.09.2020 - 20.09.2020
WWW:: https://www.seikkailupuistohuippu.fi/cms/fi/huippu/tapahtumat/223-apinamainen-aarteenetsinta?utm_source=kivaatekemista
Lisätieto:
Lähimmät parkkipaikat: Vanha Maantie 15 (Leppävaaran urheilupuisto) tai Veräjäpellonkatu 15 (Leppävaaran uimahalli), Uimahallilta on n. 5 min kävelymatka Huippuun ja viitoitus Seikkailupuisto 0,5 km. Leppävaaran stadion jää vasemmalle. Ylitetään kaksi kävelysiltaa, joista jälkimmäiseltä Huippu jo näkyykin edessä oikealla.
Aukioloajat: Ti−pe klo 15−20, lauantaina klo 11−19, sunnuntaina klo 11−18.

Katso kartta isompana

Esittely:

Syyskuussa Huippu Huipussa etsitään aarretta.

Huolimaton gorillamme on heitellyt ympäriinsä banaaninkuoria, joissa on salaisia koodeja. Löydätkö kaikki kuoret ja onnistutko selvittämään aarrearkun avaamiseen tarvittavat koodit?

Kenelle aarrejahti sopii?

Aarrejahti sopii noin 5−12-vuotiaille, ja siitä on oma versionsa isommille ja pienemmille lapsille. Aarrejahdissa noustaan Huipun yläköysiradoille, jotka soveltuvat vähintään 100-senttisille seikkailijoille.

Milloin

Aarrejahti on käynnissä joka päivä 15.−20.9.

Liput ja hinta

Mukaan pääsee ostamalla pääsylipun latvusseikkailuun. Lipun hinta on seikkailijan koosta riippuen 25, 18 tai 12 euroa.

Varaa lippusi etukäteen: https://www.seikkailupuistohuippu.fi/cms/fi/varaa

Huomaa

Alle 13-vuotiaat tarvitsevat mukaansa aikuisen ainakin valvomaan seikkailua maasta käsin. Pienimpien 100−110-senttisten seikkailijoiden kanssa aikuisen on noustava mukaan yläköysiradoille.

Alle 18-vuotiaiden on puistoon tullessaan esitettävä lipunmyynnissä huoltajan kirjallinen lupa yläköysiradoilla seikkailuun, mikäli he saapuvat ilman aikuista.

Kommentoi