Time: 0.0021 Seconds\n

RACE HORSE COMPANY: CLUB CAROUSEL

Stoa, Teatterisali

RACE HORSE COMPANY: CLUB CAROUSEL
Kohteen nimi: RACE HORSE COMPANY: CLUB CAROUSEL
Osoite: Turunlinnantie 1, 00900,Helsinki
Tapahtuma-aika:
22.10.2020 - 24.10.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

Race Horse Company: Club Carousel

Artistit: Rauli Dahlberg, Mikko Karhu, Kalle Lehto

Muusikot: Tomi Flyckt, Viljami Lehtonen, Jani Hietanen, Jussi Liukkonen

Palkittu Race Horse Company yhdistää voimansa nelihenkisen Drapes 247 -yhtyeen kanssa luoden ainutlaatuisen musiikkia ja sirkusta yhdistävän klubin. Luvassa on monipuolisesti taidokasta nykysirkusta live-musiikin säestyksellä sekä letkeää meininkiä huumorilla ja hurjilla yllätyksillä höystettynä. Tunnelmallisessa tilassa sattuu ja tapahtuu, musiikki soi, karuselli pyörii ja baari on auki koko illan.

Suomalaisen nykysirkuksen kärkinimiin kuuluva Race Horse Company on valloittanut kansainväliset areenat esityksillään Petit Mal, Super Sunday ja Motosikai ja tarjoilee nyt Stoassa täyslaidallisen tinkimätöntä asennetta, meininkiä ja tarttuvaa energiaa. Ryhmän näyttävään akrobatiaan ja kaaoksen estetiikkaan perustuva omaperäinen tyyli on jättänyt jälkensä nykysirkukseen eikä vauhti hyydy. Hämyisän trampoliini- ja vipulauta-akrobatian tykityksessä yleisö voittaa aina.

Drapes 247 on kokeellinen ja konventioita haastava elektroakustinen techno-kollektiivi. Ryhmän ilmaisu nojaa vahvasti rytmikkääseen ja harmoniseen improvisaatioon sattumien ja yllätysten valaisemalla polulla. Mielikuvituksellisissa äänellisissä maisemissa kaikuu niin akustisten soitinten huokoinen ja ilmava sointi kuin analogisyntetisaattoreiden ja sekvensserien raaka pulputuskin. Ryhmän röyhkeää musiikillista fuusiota pääsee kuulemaan siinä epätodennäköisessä risteyskohdassa, jossa Karlheinz Stockhausenin ja Eddie Van Halenin polut risteävät. Musiikin ollessa toiston ja muutoksen taidetta, on kollektiivin päätavoitteena löytää itsensä toistuvasti uusista tilanteista – ja polkaista bileet käyntiin!"

Kesto 70 min., ei väliaikaa

www.stoa.fi

Kommentoi